Xiaomi Redmi Note 12: zbuloni datën e lançimit në Evropë

Pas lançimit fillestar në Kinë nëntorin e kaluar, i ndjekur nga ai në Indi në janar, seria Redmi Note 12 do të dalë globale më 23 mars. Këtë e ka konfirmuar vetë kompania kineze me një postim në Twitter ku njofton lansimin e gamës së shumëpritur edhe për tregun ndërkombëtar. Ajo që shihni është vetëm slogani i treguar në postim: “Jeto gjallë”.

Sipas thashethemeve të shumta, seria Redmi Note 12 do të përfshijë pajisjet e mëposhtme: Redmi Note 12 5G, Note 12 Pro 5G dhe Note 12 Pro+ 5G. Duket se tregu global mund të marrë edhe Redmi Note 12 4G dhe Redmi Note 12S, të cilat nuk janë lançuar në asnjë treg deri më tani.

Për të kuptuar më shumë për të gjithë telefonat inteligjentë të serisë Redmi Note 12, thjesht ndiqni transmetimin e drejtpërdrejtë të ngjarjes në orën 23:00 në Kinë, ose në orën 15:00 në Londër, në orën 16:00 CET, në orën 11:00. jam EST dhe 20:30 në Indi.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/14/xiaomi-redmi-note-12-zbuloni-daten-e-lancimit-ne-evrope/