Xiaomi 13 Ultra: Zyrtare data e debutimit

Në këto orë, data e debutimit të flamurit të ardhshëm Xiaomi 13 Ultra sapo është konfirmuar zyrtarisht. Në fakt, më 18 prill ngjarja do të na tregojë pajisjen në të gjithë lavdinë e saj.

Xiaomi 13 Ultra do të mbërrijë më 18 Prill
Megjithatë, kini kujdes: nuk ka ende konfirmime zyrtare. Gjatë konferencës, kompania mund të zbulojë pajisje të tjera si tabletin Xiaomi Pad 6 ose Smart Band 8 krejt të re. Duke u rikthyer te telefoni inteligjent, informatori Digital Chat Station sugjeron që ky smartphone flamurtar i markës aziatike do të jetë një smartphone i profilit të lartë. aparat fotografik, me shumë kamerë kryesore Vario-Summicron një inç me hapje të ndryshueshme që do të variojë nga f/1.8 në f/3.0. Megjithatë, gjatësitë e vulave nga 12 në 120 mm do të mbulohen; mendoni se iPhone 14 Pro është ndalur në rreth 77 mm, kështu që ne do të gjejmë veten përballë një flamuri me lente telefoto të jashtëzakonshme dhe zmadhim optik 5X.

Ndër të tjera, mësuam se Xiaomi 13 Ultra do të ketë një kamerë kryesore 50 megapikselë Sony IMX989 me një madhësi inç. Do të mbështetet nga tre lente të tjera; ndoshta, do të kemi një Sony IMX858 50 Mpx për foto ultra të gjera dhe dy lente për shkrepje telefoto. Megjithatë, më parë, duhet të ketë një selfiekamer klasike 32 megapikselë. Estetikisht, pajisja do të jetë shumë e ngjashme me modelin e vitit të kaluar, Xiaomi 12S Ultra i cili megjithatë ka mbërritur vetëm në Kinë. Në vend të kësaj, nën trup, ne do të gjejmë pajisje kryesore, ndoshta identike me atë që gjejmë në Xiaomi 13 të lëshuar disa muaj më parë.

Flagship i gjeneratës së ardhshme nuk do të shitet në Indi, Indonezi dhe Turqi. Sido që të jetë, do të kushtojë shumë. Nëse jeni duke kërkuar për një top të gamës nga marka kineze, ju rekomandojmë Xiaomi 13 i cili në Amazon kushton vetëm 836,62 € me kostot e transportit të përfshira në koston e artikullit. Dorëzimi është i menjëhershëm dhe ka një garanci dyvjeçare.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/13/xiaomi-13-ultra-zyrtare-data-e-debutimit/