Windows 11: Phone Link i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e iPhone

Kjo ishte parashikuar në javët e fundit, por është bërë konkrete vetëm prej disa orësh: Microsoft ka njoftuar se ka lëshuar versionin e ri të aplikacionit Phone Link që ju lejon të sinkronizoni iPhone tuaj me Windows 11.

Windows 11: Phone Link me iPhone për të gjithë
Versioni preliminar i Phone Link për iOS u njoftua në fund të shkurtit dhe ishte i rezervuar për anëtarët e programit Windows 11 Insider. Lëshimi gradual më pas filloi në fund të prillit, ndërsa tani është lirisht i përdorshëm nga kushdo. kështu që të gjithë përdoruesit mund të lidhin “iPhone” me kompjuterin.

Kërkesat minimale janë Windows 11, iOS 14 dhe lidhje Bluetooth.

Pasi të keni shkarkuar aplikacionin Phone Link nga seksioni përkatës i Dyqanit të Microsoft, thjesht ndiqni procedurën e udhëzuar për konfigurimin fillestar që mundëson lidhjen midis PC dhe iPhone. Çiftimi bëhet duke skanuar një kod QR. Është gjithashtu thelbësore që përdoruesi të japë lejet e kërkuara.

Lidhur me veçoritë e ofruara, Phone Link për iOS ju lejon të bëni dhe t’u përgjigjeni telefonatave, të dërgoni dhe të merrni mesazhe, të lexoni dhe fshini njoftimet dhe të shikoni kontaktet.

Megjithatë, nuk është e mundur të marrësh pjesë në biseda në grup, të qasesh në historikun e bisedave dhe të dërgosh përmbajtje multimediale (foto dhe video), në fakt këto janë veçori të disponueshme vetëm dhe vetëm për pajisjet me bazë Android, së bashku me shikimin e fotove në galeri. (megjithatë ia vlen të theksohet se aplikacioni Windows 11 Photos integron mbështetjen e iCloud).


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/18/windows-11-phone-link-i-disponueshem-per-te-gjithe-perdoruesit-e-iphone/