WhatsApp: së shpejti një funksion fantastik për të menaxhuar kontaktet

WhatsApp nuk është vetëm duke pritur për Newsletter te quajturs Kanale. Shërbimi i mesazheve Meta pasurohet vazhdimisht me veçori të reja, të dukshme në pamje paraprake falë versioneve beta në iOS dhe Android. Versionet e fundit të testimit të lëshuara për sistemin operativ të robotit të gjelbër përfshijnë, në veçanti, një veçori shumë të dobishme për menaxhimin e kontakteve të ruajtura në smartphone tuaj.

Kontaktet tani menaxhohen përmes WhatsApp
Edhe një herë, falë kolegëve të vëmendshëm të WABetaInfo, ne e dimë se në versionet beta për Android 2.23.8.2, 2.23.8.4, 2.23.8.5 dhe 2.23.8.6 kjo veçori është aktive dhe me sa duket tashmë është plotësisht e përdorshme. Për çfarë bëhet fjalë? Thjesht, në aftësinë për të shtuar ose modifikuar një kontakt pa dalë nga aplikacioni, diçka që WhatsApp për iPhone e ka përfshirë tashmë prej disa kohësh.

Duke hyrë në detaje, kontakti i interesit mund të ruhet në memorien e telefonit ose në llogarinë e lidhur Google të përdoruesit direkt përmes shërbimit të mesazheve, duke bërë gjithashtu ndryshime në kontaktet e ruajtura tashmë.

Ndërsa kjo është një risi elementare, ajo mbetet një shtesë shumë e mirëpritur që padyshim do të përmirësojë përvojën e përdoruesit për miliona përdorues, të cilët nuk do të kenë më nevojë të kalojnë mes WhatsApp dhe aplikacionit të kontakteve për të ruajtur një kontakt të ri.

Nëse jeni kurioz ta provoni këtë veçori në pamje paraprake, mund të kërkoni qasje në programin WhatsApp Beta në Android përmes Play Store. Kini kujdes, megjithatë, nga paqëndrueshmëria e tij e mundshme!

Gjithashtu brenda WhatsApp për Android, megjithatë, po vjen edhe shiriti i ri i navigimit, i trashëguar direkt nga versioni iOS i të njëjtit shërbim.

Ky artikull përmban lidhje shoqëruese: blerjet ose porositë e bëra përmes këtyre lidhjeve do të lejojnë faqen tonë të marrë një komision. Ofertat mund të pësojnë ndryshime çmimesh pas publikimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/10/whatsapp-se-shpejti-nje-funksion-fantastik-per-te-menaxhuar-kontaktet/