WhatsApp: Përditësimet e statusit do ndahen gjithashtu në Facebook

WhatsApp po lëshon një përditësim të ri përmes programit beta të Google Play: brenda tij, një funksion opsional për të konfiguruar aftësinë për të ndarë automatikisht përditësimet e statusit edhe në Facebook.

Për momentin, ky opsion është i disponueshëm vetëm për testuesit beta, por pasi të ketë bërë vlerësimet e duhura në lidhje me komentet e marra, klienti zyrtar WhatsApp duhet gjithashtu të marrë përditësimin.

Si të ndani statusin e whatsapp në facebook

Shenjat e para të këtij funksioni të ri ishin shfaqur tashmë në WhatsApp Beta për Android në versionin 2.23.9.13. Tani, pas një analize të kujdesshme që stafi i WABetaInfo ka kryer në versionin 2.23.9.22, ne kemi zbuluar se ndarja opsionale e statuseve në Facebook është tashmë një realitet, siç tregohet nga pamjet e mëposhtme të ekranit:

Kur aktivizoni këtë veçori, përditësimet e statusit postohen automatikisht në Facebook Stories, pa pasur nevojë të mbyllni WhatsApp ose të kaloni midis aplikacioneve. Për më tepër, është e mundur të kontrolloni se cilat përditësime të statusit janë shpërndarë në rrjetin social dhe cilët përdorues, mes miqve të Facebook, mund t’i shohin ato.

Një zbatim i dobishëm për të gjithë ata që postojnë rregullisht statuse dhe histori. Në të kaluarën ishte e mundur edhe ndarja e përditësimeve në Facebook, por nuk kishte zgjidhje dhe publikimi bëhej vazhdimisht dhe automatikisht. Tani, duke çaktivizuar opsionin e lartpërmendur, do të jeni në gjendje të mbani statusin tuaj vetëm në WhatsApp ose të zgjidhni më me kujdes audiencën tuaj të synuar.

Siç u përmend, ky funksion i ri tani është në shërbim të përdoruesve që përdorin WhatsApp Beta për Android, por, që në javët në vijim, mund të ketë surpriza interesante si për sa i përket aplikacionit zyrtar, ashtu edhe për ata që e kanë instaluar chat-in në iOS. ose në Desktop.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/02/whatsapp-perditesimet-e-statusit-do-ndahen-gjithashtu-ne-facebook/