Whatsapp gati të revolucionarizojë përditësimet e Status

Whatsapp po përgatitet të revolucionarizojë sistemin e përditësimit të statusit, i cili në mënyrë të ngjashme me Instagram Stories ju lejon të ndani përmbajtje që zhduket pas 24 orësh.

Siç raportohet nga kolegët e WABetaInfo, zhvilluesit e aplikacionit Meta do t’i afrohen fillimit të një përditësimi që do t’i lejojë përdoruesit të publikojnë një status në Whatsapp në formën e një mesazhi zanor që zgjat deri në 30 sekonda. Ashtu si fotot dhe videot, edhe këto do të zhduken pas 24 orësh.

Siç specifikohet nga blogu, i cili ka qenë gjithmonë shumë i informuar për gjithçka në lidhje me botën e Whatsapp, edhe përditësimet e reja të statusit do të kodohen duke përdorur enkriptim nga fundi në fund dhe vetëm personat e zgjedhur përmes cilësimeve do të kenë mundësinë të dëgjojnë ato. Sigurisht, gjithashtu do të jetë e mundur të fshini shënimin zanor në çdo kohë.

Shtimi i një note zanore në State do të bëhet përmes një butoni të ri, siç mund të shihet drejtpërdrejt në pamjen e ekranit në fund, ndërsa luajtësi për dëgjim do të jetë i njëjtë me atë të mesazheve.

Për më tepër, në versionet beta të fundit, janë shfaqur edhe indikacione që sugjerojnë shtimin e një sistemi të ri për të bllokuar kontaktet e panjohura në Whatsapp. Për më tepër, Whatsapp duhet t’ju lejojë gjithashtu të ruani mesazhe kalimtare.

Për të dyja veçoritë, nuk ka asnjë detaj mbi datën e mundshme të nisjes.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/18/whatsapp-gati-te-revolucionarizoje-perditesimet-e-status/