WhatsApp: funksion i ri për bllokimin e kontakteve

WhatsApp, i cili këtë vit do t’i thotë lamtumirë mbështetjes për smartfonë të ndryshëm, vazhdon të testojë funksione të reja që mund të vihen në dispozicion në të ardhmen për të gjithë ata që përfitojnë nga aplikacioni i njohur i mesazheve. Javët e fundit është dhe këtë herë që vëmendje po i kushtohet bllokimit të kontakteve.

WhatsApp: bllokim kontaktet nga njoftimet
Në fakt, në versionin beta 2.23.2.5 të WhatsApp për Android i disponueshëm së fundi në Programin Beta të Google Play, është shtuar një funksion i ri që ju lejon të bllokoni shpejt një kontakt të padëshiruar drejtpërdrejt përmes njoftimit të mesazhit, pa pasur nevojë të hyni në aplikacion. cilësime të tilla si zakonisht.

Opsioni i bllokimit është i dukshëm vetëm kur merrni një mesazh nga një dërgues i panjohur dhe jo i besueshëm. Megjithatë, në rastin e kontakteve të njohura dhe të besueshme për bllokim, vazhdoni si zakonisht. Ky është një kufizim që është i nevojshëm për të parandaluar prekjen gabimisht të butonit të bllokimit edhe kur i përgjigjeni një njoftimi që vjen nga një kontakt i besuar.

Duke përjashtuar çdo vështirësi të hasur në momentin e fundit, siç thonë ata, funksioni i ri duhet të zbatohet së shpejti, edhe nëse për momentin nuk dihet saktësisht se kur do të ndodhë kjo.

Mbani në mend se, ende në lidhje me funksionin e bllokimit, me versionin e mëparshëm beta të WhatsApp për Android u aktivizua mundësia e bllokimit të kontakteve të padëshiruara drejtpërdrejt në listën e bisedave, pa pasur nevojë të hapni më parë konvertimin përkatës, i cili mund të kthehet veçanërisht i dobishëm. për ata që marrin shumë mesazhe nga dërgues të panjohur ose me të cilët nuk kanë ndërmend të bisedojnë.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/13/whatsapp-funksion-i-ri-per-bllokimin-e-kontakteve/