Tre veçori të AirPods Pro 2 që do të vijnë së shpejti

Ju kemi treguar tashmë për lansimin e afërt të AirPods 4, duke shpjeguar gjithashtu se AirPods Pro 3 nuk do të mbërrijë para vitit 2024, nëse jo edhe 2025. Megjithatë, nuk ka nevojë të dëshpëroheni: këtë vit, në fakt, ata po vijnë disa veçori të reja ekskluzive për AirPods Pro 2. Këtu janë ato kryesore.

I pari është funksioni i njohur si Adaptive Audio: të gjithë pronarët e një palë AirPods Pro 2 do të dinë që kufjet kanë tre mënyra të kontrollit të zhurmës, përkatësisht modalitetin e anulimit të zhurmës, modalitetin e transparencës dhe modalitetin “Off”, të cilat çaktivizojnë ANC. veçori. Adaptive Audio kombinon dy mënyrat e para dhe arrin të “kombinojë në mënyrë dinamike modalitetin e transparencës dhe anulimin e zhurmës bazuar në kushtet e mjedisit përreth”.

Me fjalë të tjera, falë përditësimeve të radhës, sa herë që aktivizoni funksionin Adaptive Audio, kufjet do të fillojnë të eliminojne të gjithë zhurmën në sfond, por do të jenë në gjendje të njohin në mënyrë dinamike zërat dhe zhurmat e njerëzve të tjerë që duhet t’u kushtojnë vëmendje (siç janë njoftimet në radio , sirena dhe tinguj të tjerë “të rëndësishëm”), duke aktivizuar menjëherë funksionin Transparency për t’ju lejuar të dëgjoni bashkëbiseduesit tuaj dhe zhurmat e ambientit.

E dyta është Conversation Awareness, e cila do të kuptojë kur jeni duke folur me dikë tjetër dhe e cila, për ta bërë më të lehtë të kuptuarit e fjalimit të bashkëbiseduesit, do të ulë automatikisht volumin e muzikës ose videos që luhet përmes kufjeve. Në këtë mënyrë, as nuk keni nevojë të hiqni AirPods kur flisni me miqtë dhe familjen!

Më në fund, 9to5Mac raporton se, me një përditësim të ardhshëm, AirPods Pro 2 do të jetë në gjendje të ndezin dhe fikin mikrofonin e përdoruesit gjatë një telefonate me një shtypje në “stemin” e kufjeve. Duke shtypur përsëri këtë të fundit, atëherë mund të çaktivizoni zërin dhe të rifilloni bisedën me bashkëbiseduesin tuaj. Në këtë mënyrë, nuk do t’ju duhet të përdorni iPhone për të bllokuar ose zhbllokuar mikrofonin e kufjeve.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/07/03/tre-vecori-te-airpods-pro-2-qe-do-te-vijne-se-shpejti/