TikTok lançon “Modalitetin Landscape”: videot tani janë optimizuar për tableta

A ju kujtohen testet e modalitetit të peizazhit në TikTok? Ndoshta edhe juve ju ka ndodhur ta provoni mes dhjetorit dhe janarit! Epo, ByteDance ka vendosur të punojë më tej në optimizimin e përmbajtjes horizontale duke prezantuar një modalitet të ri Tablet për të parë njëkohësisht video dhe komente.

Sipas asaj që u raportua gjithashtu nga 9to5Google, një baner u shfaq kohët e fundit në Google Play Store që thekson këtë modalitet të peizazhit për TikTok në tableta si për ata që tashmë e kanë aplikacionin të instaluar në një pajisje dhe për ata që nuk kanë përdorur kurrë rrjetin social më të shkarkuar. të vitit 2022.

Funksionimi është shumë i thjeshtë: thjesht hapni aplikacionin dhe kaloni automatikisht në një ndërfaqe që tregon videon në të majtë dhe seksionin e komenteve me gjerësi të plotë në të djathtë. Ky ndërfaqe, për të qenë i sinqertë, nuk është një risi absolute: ata që zotërojnë fletëpalosje mbresëlënëse si Samsung Galaxy Z Fold kanë pasur tashmë mundësinë për të parë dhe përdorur ndërfaqen e peizazhit për disa vite. “Lajmi i mirë” është se tani e njëjta veçori është më në fund e disponueshme në tablet.

Pse u zgjerua në këtë segment të pajisjeve? Siç thekson 9to5Google, Big G ka zbatuar shumë përditësime në aplikacionet e tij të pronarit muajt e fundit për të përshtatur UI-në e tyre me ekranet e mëdha, dhe arsyeja është shumë e thjeshtë: Pixel Tablet do të arrijë në 2023.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/13/tiktok-lancon-modalitetin-landscape-videot-tani-jane-optimizuar-per-tableta/