Suzuki Vitara restyling, gjithmonë dhe më hibrid

Gjenerata aktuale e fuoristradës kompakte japoneze është në treg që nga viti 2015 dhe do të përditësohet për herë të dytë në vitin 2024

Gjenerata aktuale e Suzuki Vitara debutoi në vitin 2015. Pothuajse 10 vjet pas paraqitjes së saj të parë publike, për vitin 2024 ajo është përditësuar me modelin e dytë të karrierës së saj, i cili prezanton fenerët e rinj LED, një parakolp të ri me info-argëtim më të efektshëm dhe të ri të lidhur gjithashtu me interneti dhe sistemet e reja ADAS. Le të zbulojmë.

Suzuki Vitara 2024, gli esterni
Suzuki Vitara 2024, gli interni e la tecnologia
Suzuki Vitara 2024, i motori
Suzuki Vitara 2024, i prezzi e le dotazioni

Suzuki Vitara 2024, pamjet e jashtme
Siç shihet nga fotot e para të publikuara nga kompania, pjesa e përparme e Suzuki Vitara për vitin 2024 është ridizajnuar totalisht. Një grilë e zezë me shkëlqim radiatori dhe fenerët e rinj LED me një dizajn të rinovuar dhe më të ngushtuar janë montuar në të.

Një gamë e re ngjyrash është futur në listën e çmimeve, e cila përfshin pesë bojëra të jashtme me një ngjyrë dhe pesë bojëra me dy ngjyra, së bashku me rrota aliazhi me një dizajn të përditësuar dhe një shtyllë C argjendi saten.

Suzuki Vitara 2024, të brendshme dhe teknologji
Megjithatë, risitë e vërteta të Suzuki Vitara 2024 janë pothuajse të gjitha të përqendruara në brendësi. Pulti, në fakt, ka një dizajn krejtësisht të ri, me ndarje të shumta ruajtjeje shtesë dhe një mbulesë të re.

Lista e opsioneve përfshin gjithashtu një çati të re panoramike dhe një sistem të ri info-argëtimi me një ekran me prekje 9 inç, i pajtueshëm me Apple CarPlay pa tel dhe Android Auto.

Së bashku, shërbimet Suzuki Connect tashmë janë gjithashtu të disponueshme, me aplikacionin e ri të smartfonit që lejon, ndër shumë gjëra, të monitorojë automjetin nga distanca, duke marrë njoftime për statusin dhe vendndodhjen e tij.

Suzuki Vitara 2024, pjesa e brendshme

Një tjetër risi e madhe e Suzuki Vitara 2024 ka të bëjë me sektorin e asistentit të drejtimit, i rinovuar totalisht me rastin e këtij ndryshimi të dytë në mes të karrierës. Në fakt, pesë pajisje të rëndësishme të përditësuara po bëjnë debutimin e tyre në gamë.

Midis tyre është një sistem i ri automatik i frenimit emergjent me sensor të dyfishtë, sistemi për njohjen e lodhjes ose shpërqendrimit të shoferit, një kontroll i ri i ripërtërirë në lëvizje, një sistem i ri paralajmërimi për largimin e pavullnetshëm të korsisë dhe një i ri i njohjes së shenjave rrugore.

Suzuki Vitara 2024, motorët
Për sa i përket motorëve, lista e çmimeve Suzuki Vitara 2024 ende përbëhet nga dy motorë. I pari është hibridi i plotë 1.5 Dualjet, i aftë për të gjeneruar deri në 102 HP fuqi dhe i mbështetur nga një motor elektrik 24 kW i mundësuar nga një bateri litium-jon 140 volt, për një total prej 115 HP, të gjitha të menaxhuara përmes një automatike me gjashtë shpejtësi. transmetim manual


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/04/03/suzuki-vitara-restyling-gjithmone-dhe-me-hibrid/