Suicide Squad: Kill the Justice League shtyhet (përsëri) me gati një vit

Warner Bros shtyn zyrtarisht Suicide Squad: Kill the Justice League me gati një vit. Data e re e publikimit është 2 shkurt 2024, megjithëse ekipi tashmë ka parashikuar që ata do të ofrojnë përditësime të vazhdueshme mbi gjendjen e zhvillimit dhe do të ndajnë video dhe pamje të reja ekrani gjatë kësaj periudhe kohore.

Si zakonisht në këto raste, arsyeja lidhet me cilësinë e titullit. Rocksteady, studio që është përgjegjëse për zhvillimin, ka theksuar se synon të ofrojë përvojën më të mirë të mundshme, për rrjedhojë i duhet më shumë kohë për të përfunduar lojën. Titull i cili, për më tepër, duket se ka marrë një pritje mjaft të vakët në momentin e prezantimit.

“Ne morëm vendimin e vështirë por të nevojshëm për të marrë kohë për të punuar në lojë dhe për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme për lojtarët. Ne duam të falënderojmë komunitetin tonë të mrekullueshëm për mbështetjen, durimin dhe mirëkuptimin e tyre. Kemi shumë më tepër për të ndarë mbi muajt në vazhdim dhe ne mezi presim t’ju shohim në Metropolis vitin e ardhshëm”, thuhet në Twitter.

Nga ana tjetër, shumë kritikuan menjëherë strukturën e titullit të shërbimit live dhe një vepër të pafrymëzuar në një kuptim më të gjerë. Përveç kësaj, është djegia e lënë nga Gotham Knights e cila, edhe nga pikëpamja e optimizmit, ka lënë një shije të keqe në gojën e shumë fansave të sagës Arkham kushtuar Batman-it.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/14/suicide-squad-kill-the-justice-league-shtyhet-perseri-me-gati-nje-vit/