Siri bëhet më i zgjuar me versionin beta të parë të iOS 16.5

Me versionin e parë beta të iOS 16.5, duket se Siri është në gjendje të fillojë një regjistrim në ekran. Ky funksion aktualisht nuk është i aksesueshëm me versionin aktual të firmuerit, por, sipas asaj që shohim, sigurisht që mund të arrijë së shpejti.

Nuk kemi asnjë mënyrë për të parë të gjitha veçoritë e reja që do të vijnë me versionin e ardhshëm beta të iOS 16.5 (për momentin që ekspertët po studiojnë kodin burimor të firmuerit), por, ndër të tjera, është zbuluar se do të ketë një gjeneratë tjetër funksion në gjendje të fillojë regjistrimin e ekranit të gjithë me zë (ose jo) përmes Siri. Në fakt, sipas asaj që deklaron 9to5Mac, do të mund të thoni “Hej Siri, fillo një regjistrim në ekran”. Natyrisht, gjithçka do të regjistrohet derisa t’i thoni Sirit të ndalojë regjistrimin e vetes.

Siri do të jetë në gjendje të regjistrojë ekranin me iOS 16.5
Duhet të specifikohet se për të filluar këtë komandë do të jetë e nevojshme që të jetë shumë e saktë dhe e saktë të thuhet i pandehuri i nevojshëm. Prandaj, nuk duhet të jeni të përgjithshëm, përndryshe ndihmësi zanor mund të marrë pamje nga ekrani dhe jo video të ndërfaqes së funksionimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/30/siri-behet-me-i-zgjuar-me-versionin-beta-te-pare-te-ios-16-5/