Si të ruani postimet në Instagram me miqtë? Ka hapësirë të dedikuar

Në vitin 2023, shumë gjëra të reja kanë zbritur në Instagram: pasi kemi zbuluar se si të përdorni Notes në Instagram, le të kalojmë në një temë edhe më “të nxehtë”: ja se si të përdorni mjetin e ri për të ruajtur postimet në koleksione për t’i ndarë me miqtë .

Në fakt, në fund të marsit 2023, rrjeti social Meta shtoi një funksion të ri të veçantë që ju lejon të krijoni “Koleksione Bashkëpunuese”, të cilat përmirësojnë Koleksionet personale në të cilat zakonisht shkojmë për të ruajtur postimet dhe bobinat që na kanë prekur, me aftësinë për t’i ndarë ato me miqtë tanë.

Funksionimi është shumë i thjeshtë dhe ndjek atë që mund të bënim tashmë me koleksionet tradicionale. Thjesht lëvizni nëpër burimin tuaj për të zbuluar postime të reja dhe shtypni ikonën e faqerojtësit për të ruajtur postimin që na intereson. Në këtë pikë, ne do të jemi në gjendje të vendosim nëse do të krijojmë një Koleksion të ri Bashkëpunues duke shtuar gjithashtu përdoruesit që synojmë të ftojmë në grup (deri në 250 persona) të cilët do të kenë privilegjet për të parë postimet dhe për të shtuar gjithashtu të reja. si fshini të pranishmit.

Edhe më interesante, ndoshta, është aftësia për të krijuar Koleksione Bashkëpunuese brenda bisedave. Për të aktivizuar këtë veçori, thjesht shtypni ruaj në një postim që kemi marrë në Direct.

Me pak fjalë, një veçori tjetër për të përmirësuar përvojën sociale në shoqërinë e miqve tuaj, veçanërisht nëse po kërkoni një mënyrë për të ndarë pasionet dhe interesat tuaja bazuar në përmbajtjet e gjetura në rrjet, duke pritur për përditësime për një tjetër lajm të këndshëm: në Në fakt, flitet për mundësinë e shkarkimit të Reels si në TikTok.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/06/si-te-ruani-postimet-ne-instagram-me-miqte-ka-hapesire-te-dedikuar/