Si të përdorni aplikacionin ChatGPT në iPhone? Eshtë shumë e thjeshtë

ChatGPT është trendi i momentit dhe së fundmi aplikacioni ka mbërritur edhe në iOS App Store. Por si e përdorni klientin? Është shumë e thjeshtë, pasi duke funksionuar si klient në internet, ju lejon të shijoni përvojën e plotë të ofruar nga chatbot.

Gjithashtu, vetëm javën e kaluar aplikacioni ChatGPT për iOS mori një përditësim dhe fitoi integrimin me aplikacionin Commands dhe Siri.

Klienti zyrtar ChatGPT për iOS është i disponueshëm edhe në Itali, megjithëse vendi ynë fillimisht ishte i përjashtuar. Ajo që duhet të bëni është thjesht të lidheni me iOS App Store dhe ta shkarkoni falas nga iPhone dhe iPad.

Por kini kujdes: për të shijuar plotësisht përvojën dhe për të vazhduar me instalimin e aplikacionit, duhet të keni një iPhone me të paktën versione iOS 16.1 ose më të reja. Nëse smartphone ose tableti juaj nuk është përditësuar me këtë version, këshilla është padyshim që të vazhdoni me instalimin e versionit më të fundit përmes menysë “Përditësimi i Softuerit”.

Përdorimi i ChatGPT është i lidhur me nevojën për të pasur një llogari OpenAI e cila mund të krijohet drejtpërdrejt në faqen e internetit të zhvilluesit, duke përdorur butonin “Regjistrohu”. Është e qartë se e njëjta llogari ChatGPT e përdorur në PC mund të përdoret edhe në homologun e iPhone: në këtë rast, thjesht shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe keni mbaruar.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/12/si-te-perdorni-aplikacionin-chatgpt-ne-iphone-eshte-shume-e-thjeshte/