Samsung: Të gjithë smartfonët Galaxy do të kenë të njëjtin dizajn

Sot mësojmë një pakujdesi shumë të rëndësishme në lidhje me telefonat e gjigantit të Koresë së Jugut lider në treg. Në fakt, duket se Samsung dëshiron të ndjekë të njëjtën gjuhë dizajni për të gjithë gamën e pajisjeve Galaxy. Me pak fjalë, siç e kemi parë prej disa kohësh, telefonat e kompanisë do të kenë të njëjtën estetikë, qofshin ato të nivelit të lartë apo të mesëm. Vetëm varianti Ultra i serisë S do të jetë një përjashtim, për arsye të dukshme.

Samsung do të miratojë të njëjtin dizajn për të gjithë telefonat inteligjentë
Në këto orë, një detaj shumë interesant ka dalë në pah në lidhje me planet e Samsung për linjën e smartfonëve Galaxy 2023. Kompania duket se është e interesuar të krijojë një gjuhë standarde të dizajnit për të gjithë katalogun e produkteve të saj, premium, mesatar, me kosto të ulët. Lajmi vjen nga burimi i brendshëm i uebit “No name”, i njohur si “@chunv888” në Twitter.

Në rrjet, informatori raporton se Samsung “konfirmoi gjatë njoftimit për shtyp të serisë A në Vietnam se i gjithë grupi i Galaxy 2023, nga buxheti A deri tek flamuri Z, do të ndajë të njëjtën gjuhë dizajni. Pra, prisni këtë dizajn edhe për pajisjet e palosshme të gjeneratës së ardhshme (lexoni Galaxy Z Flip5 dhe Z Fold5). Me pak fjalë, të gjitha pajisjet e markës do të duken njësoj.

Mbetet për t’u kuptuar sesi gjuha stilistike e smartfonëve klasikë do t’i përshtatet estetikës së pajisjeve të palosshme. Sa i përket pajisjeve të serisë Galaxy F (të disponueshme vetëm në Indi), Galaxy A, M, S dhe Z do të bashkohen nga një shenjë e vetme dalluese: dizajni – për mirë ose për keq – i ngjashëm midis të gjitha modeleve.

Ndërkohë, nëse doni të merrni një marrëveshje të mirë për një temë Samsung, ju rekomandojmë flamurin e shkëlqyer të nivelit fillestar nga 2023, Galaxy S23 bazë me karikues muri falas, për vetëm 869,00 € në Amazon. Kostot e transportit janë të përfshira në çmimin e pajisjes.

Ky artikull përmban lidhje shoqëruese: blerjet ose porositë e bëra përmes këtyre lidhjeve do të lejojnë faqen tonë të marrë një komision. Ofertat mund të pësojnë ndryshime çmimesh pas publikimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/25/samsung-te-gjithe-smartfonet-galaxy-do-te-kene-te-njejtin-dizajn/