Samsung lëshon One UI 5.1 në telefonat inteligjentë Galaxy A dhe Z Fold3

Pavarësisht problemeve teknike të One UI 5.1, Samsung po vazhdon të nxjerrë pa pushim përditësimin për të siguruar që të gjithë përdoruesit të marrin kalimin më të shpejtë të mundshëm në versionin më të fundit të sistemit operativ. Në këto orë, në veçanti, One UI 5.1 ka mbërritur në Galaxy A dhe Galaxy Z Fold3.

Përditësimi në fjalë, ende i bazuar në Android 13, por që përmban disa risi të rëndësishme për personalizimin dhe stabilitetin e pajisjeve celulare, po vjen me numrin e versionit F926BXXU3EWB1 / F926BOXM3EWB1 / F926BXXU3EWB1 në Samsung Galaxy Z Fold3 – në varësi të rajonit të shitjeve – dhe të palosshme me peshë rreth 1.4 GB.

Ndër risitë kryesore, në këtë rast specifik, gjejmë modalitetin Expert RAW për aplikacionin Kamera, përmirësime anësore me shumë detyra, më shumë veprime për rutinat, modifikim të avancuar të sfondit bazuar në mënyrën se si e përdorni telefonin inteligjent, miniaplikacione të përmirësuara të motit dhe më shumë funksione brenda Aplikacioni i galerisë. Për më tepër, patch-i i sigurisë i shkurtit 2023 nuk mungon.

Samsung Galaxy Z Fold3 i janë bashkuar modelet Samsung Galaxy A73, A53 dhe A33, të cilët në ditët në vijim duhet të marrin One UI 5.1 në të gjithë Kontinentin e Vjetër pas lançimit në Korenë e Jugut. Pra, nëse keni një nga këta smartfonë, ju rekomandojmë duke i kushtuar vëmendje njoftimeve të sistemit dhe seksionit “Përditësimet” te “Cilësimet”.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/21/samsung-leshon-one-ui-5-1-ne-telefonat-inteligjente-galaxy-a-dhe-z-fold3/