Samsung Galaxy Z Fold 5 do të ketë një bateri të lëvizshme?

Sot mësojmë detaje të reja shumë interesante në lidhje me smartfonin e ardhshëm të palosshëm nga Samsung. Në fakt, sipas thashethemeve, Galaxy Z Fold 5 mund të ketë një bateri lehtësisht të lëvizshme. Kujdes, nga rrjedhjet nuk është e qartë nëse do të jetë e mundur të hiqet për ta zëvendësuar sipas dëshirës (siç është bërë në të kaluarën me Galaxy S2, S3, S4, për të qenë të qartë) ose nëse do të jetë vetëm një mjet i përshtatshëm. Opsioni për ndihmë për riparimet dhe qendrat e shërbimit.

Le të ecim me radhë: bateritë e lëvizshme për telefona janë zhdukur prej disa vitesh për shumë arsye, megjithatë ka një pjesë të madhe të përdoruesve që do të donin ta ndryshonin baterinë sipas dëshirës së tyre paksa si vite më parë. Avantazhi? Mund të keni dy ose tre bateri të karikuara në portofolin, çantën e shpinës ose gjetkë (ashtu si ne me kamerat pa pasqyrë ose refleks) në mënyrë që t’i zëvendësoni kur është e nevojshme pa pasur një bankë energjie ose duke kërkuar dëshpërimisht një prizë. Për më tepër, të kesh një qelizë energjie të lëvizshme do të thotë që, kur ajo mbaron, ajo mund të ndryshohet në një çast, ndoshta duke e zëvendësuar me një me një kapacitet më të lartë. Por çfarë do të thotë e gjithë kjo për të ardhmen e palosshme?

Samsung Galaxy Z Fold 5: një bateri për t’u zëvendësuar menjëherë
Samsung prej disa kohësh ka ndryshuar qasjen ndaj baterive të telefonave të saj. Galaxy S23-të e fundit janë kampionë të “riparueshmërisë”, sipas asaj që vërehet nga prishjet e ndryshme. Për të ndryshuar këtë aksesor nga modelet kryesore të Koresë së Jugut, thjesht hiqni skedën (pasi të hiqet mbulesa e pasme) dhe keni mbaruar. Mund të shohim gjithashtu një situatë të ngjashme me Galaxy Z Fold 5 dhe Z Flip 5 të ardhshëm. Kjo raportohet nga një dokument i rrjedhur në internet në këto orë që vjen drejtpërdrejt nga agjencia rregullatore e Koresë së Jugut Safety Korea.

Natyrisht, libri i palosshëm do të ketë një bateri më të madhe, ndërsa goca e moluskut do të ketë një qelizë më të vogël. Nën trup, megjithatë, do të jetë procesori i ri Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2 i shkëlqyer për Galaxy.

Ndërkohë, nëse dëshironi flamurin aktual të palosshëm të markës koreano-jugore, ju sugjerojmë ta blini nga Amazon. Në fakt, në këtë faqe kushton vetëm 1519,99 € me shpenzimet e transportit të përfshira në çmim.

Ky artikull përmban lidhje shoqëruese: blerjet ose porositë e bëra përmes këtyre lidhjeve do të lejojnë faqen tonë të marrë një komision. Ofertat mund të pësojnë ndryshime çmimesh pas publikimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/14/samsung-galaxy-z-fold-5-do-te-kete-nje-bateri-te-levizshme/