Samsung Galaxy Z Fold 5 dhe Google Pixel Fold: imazhe

Samsung do të kishte vendosur të sillte lançimin e smartfonëve të rinj të palosshëm në fund të korrikut, në mënyrë që të mos linte shumë hapësirë ​​për pajisjen Google. Njohuri i njohur Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) ka ndarë me faqen Smartprix disa paraqitje të Samsung Galaxy Z Fold5 që zbulojnë dizajnin dhe veçori të tjera. Kolegu Evan Blass (@evleaks) në vend të kësaj postoi imazhe promovuese të Google Pixel Fold në Twitter.

Samsung Galaxy Z Fold 5 kundrejt Google Pixel Fold
Dizajni i Samsung Galaxy Z Fold5 do të jetë praktikisht identik me atë të Galaxy Z Fold4 aktual. Dallimi i vetëm i dukshëm është pozicioni i blicit të pasmë. Megjithatë, prodhuesi korean do të kishte zvogëluar trashësinë e kornizave rreth ekranit të brendshëm, kështu që dimensionet janë më të vogla (smartphone i hapur): 154.9×129.9×6.3 kundrejt 155.1×130.1×6.3 mm.

Duke përdorur një menteshë të re, Samsung gjithashtu ka ngushtuar hendekun midis dy gjysmave të smartfonit. Trashësia, kur telefoni inteligjent është i mbyllur, për këtë arsye bie nga 14.2 në 13.4 mm. Së fundi, pesha është 9 gram më pak se Galaxy Z Fold4.

Asnjë lajm në lidhje me dy ekranet Dynamic AMOLED 2X: i brendshëm 7.6 inç, i jashtëm 6.2 inç. procesori është padyshim Snapdragon 8 Gen 2. Njoftuesi ndau gjithashtu pamjet e Galaxy Z Flip5. Risia kryesore përfaqësohet nga diagonalja e ekranit të jashtëm: 3.4 inç, në vend të 1.9 inç të Galaxy Z Flip4 aktual.

Imazhet promovuese të Google Pixel Fold zbulojnë një dizajn shumë të ngjashëm me atë të Galaxy Z Fold5. Megjithatë, kornizat kanë një trashësi më të madhe (të paktën kështu duket nga fotot).

Smartphone i parë i palosshëm i kompanisë Mountain View do të shpallet gjatë konferencës Google I/O më 10 maj.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/01/samsung-galaxy-z-fold-5-dhe-google-pixel-fold-imazhe/