Samsung Galaxy S23 FE: mund të mbërrijë më shpejt se sa pritej

Sipas asaj që mësojmë nga raportet e fundit në internet, duket se famëkeqi Galaxy S23 FE nga Samsung është me të vërtetë gati të dalë në tregun ndërkombëtar. Pajisja është afër lansimit dhe do të shpallet më shpejt se sa pritej, sipas thashethemeve. Arsyeja e debutimit duhet të lidhet me shitjet e serisë standarde S23 të cilat, me sa duket, nuk po shkojnë siç pritej nga kompania në fillim të vitit.

Samsung Galaxy S23 FE: çfarë dimë deri më tani?
Sipas informatorit Revengus, shitjet e gamës së re të produkteve S23 kanë rënë ndjeshëm në javët e fundit; supozohet se, nëse vijon kështu, këto do të ulen me 20% (edhe më shumë) në tremujorin e dytë të vitit. Rezultatet mund të jenë më të ulëta se ato të vitit të kaluar me gamën S22.

Shumica e blerësve që donin një S23, një S23+ ose një S23 Ultra e blenë pajisjen në fazën e parë përfundimtare të shitjeve, por tani, falë ardhjes së palosshme Z Flip5 dhe Z Fold5, duket se interesi ka ndryshuar. Për këtë arsye, ardhja e një S23 Fan Edition (pra më e lirë), mund të ringjallë fatin e kompanisë. Por kur do të arrijë ky telefon fantazmë? Jo para korrikut dhe jo më vonë se gushti.

Në fakt, sipas insajderit, Galaxy S23 FE do të jetë versioni “me kosto të ulët” i standardit S23 me specifika jo shumë të ndryshme; do të ketë një procesor Exynos 2200 me 6 GB RAM dhe 256 GB memorie të brendshme jo të zgjerueshme, një bateri 4500 mAh me karikim të shpejtë 25 W. Në fund të fundit, do të gjejmë një kamerë kryesore 50 megapikselë dhe një ekran AMOLED 120 Hz.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/27/samsung-galaxy-s23-fe-mund-te-mberrije-me-shpejt-se-sa-pritej/