Risia e WhatsApp: do të mund të modifikoni mesazhin pasi ta keni dërguar

Funksioni për të modifikuar mesazhet e dërguara ishte tashmë i pranishëm në aplikacione të tjera të mesazheve, si Telegram, ndërsa në WhatsApp do të jetë i disponueshëm së shpejti.

Korrigjimet duhet të bëhen brenda 15 minutave pas dorëzimit dhe mund të bëhen një numër i pakufizuar korrigjimesh.

Mesazhi i modifikuar do të ketë datën dhe orën kur është modifikuar për t’u garantuar përdoruesve transparencën absolute të aplikacionit.

Për të bërë një ndryshim në tekst, klikoni mbi mesazhin dhe zgjidhni opsionin “redakto”.

Funksioni i disponueshëm për testuesit beta
Derisa të jetë i disponueshëm funksioni që do t’ju lejojë të korrigjoni një tekst, përdoruesit e aplikacionit do të vazhdojnë të fshijnë dhe rishkruajnë mesazhin ose të korrigjojnë fjalën e shkruar gabimisht duke përdorur një yll.

Nga blogu WaBetaInfo, dedikuar WhatsApp-it, ata bënë të ditur: “Ne kemi zbuluar se WhatsApp po lëshon mundësinë për të redaktuar mesazhe për disa testues beta!”

Lexoni gjithashtu Whatsapp-in e anuluar në MB? “Në kundërshtim me faturën”

Funksioni për korrigjimin e mesazheve është i disponueshëm vetëm për disa përdorues. Nuk dihet ende se kur do të mund ta përdorin edhe përdoruesit e tjerë në mbarë botën.

Kufiri kohor prej 15 minutash synon të bëjë modifikimin më të lehtë dhe të mos shtrembërojë tekstin e mesazhit. Qëllimi i këtij afati kohor është të ruajë autenticitetin e bisedës dhe të lejojë vetëm korrigjimin e gabimeve shkrimore.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/16/risia-e-whatsapp-do-te-mund-te-modifikoni-mesazhin-pasi-ta-keni-derguar/