Realme prezanton karikimin më të shpejtë 240w në botë

Smartphone i parë në botë që mbështet karikimin e shpejtë 240 W, aktualisht fuqia më e lartë e karikimit në industri. GT Neo5 ka miratuar gjithashtu një sistem ndriçimi transparent RGB në pjesën e pasme, një formulë unike në sektor që përfaqëson bashkimin midis dizajnit dhe inovacionit teknologjik.

Me karikimin e shpejtë si fuqinë e produktit, realme GT Neo5 e sjell fuqinë e karikimit në maksimum me 240 W, më e shpejta në botë sipas standardit USB Type-C.

Duke u karikuar 10 herë më shpejt se 8 vjet më parë, me vetëm 30 sekonda karikim, realme GT Neo5 mbështet dy orë telefonata të vazhdueshme. Pajisja është gjithashtu e pajisur me tre teknologji lider në industrinë e karikimit: arkitekturën e karikimit të shpejtë 240 W, kabllon e parë të karikimit 12A të personalizuar dhe minikarikuesin e parë Gan të dyfishtë 240 W në botë.

Për të arritur performancë të lartë, Realme ka pajisur flamurin e saj të ri me një bateri elektrodë ultra të hollë 4600 mAh 10c. Kjo pajisje është aktualisht telefoni i parë inteligjent me një fuqi karikimi mbi 200w që është certifikuar nga Tüv Rheinland për jetëgjatësinë e baterisë e cila ruan, pas 1600 cikleve të karikimit, më shumë se 80% të kapacitetit të saj, duke dyfishuar tregun standard. Certifikimi përfshin gjithashtu mbi 60 nivele mbrojtjeje për të siguruar një sistem karikimi plotësisht të sigurt.

Në pjesën e përparme të dizajnit, realme GT Neo5 spikat me ndërfaqen e theksuar transparente të ndriçimit me puls RGB në anën e pasme. Me inovacionin novator në ngjyra, materiale dhe mjeshtëri, realme sjell dizajnin ikonik transparent të lojrave në një smartphone. Nëpërmjet dritares transparente, përdoruesit mund të shohin një pllakë metalike për procesorin me një logo të personalizuar, një pjesë të motherboard, një sensor NFC dhe një unazë ndriçimi RGB në formë C. Sistemi i ndriçimit shumë i personalizueshëm e bën pajisjen një produkt argëtues për t’u përdorur. Pavarësisht nëse është për karikim, lojëra, njoftime ose më shumë, sistemi i ndriçimit mund të personalizohet me shumë efekte ndriçimi.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/13/realme-prezanton-karikimin-me-te-shpejte-240w-ne-bote/