Realme, marka e parë që prezanton një teknologji karikimi 240 vat

Realme, një nga markat më tërheqëse të telefonave në peizazhin teknologjik të botës, ka konfirmuar lançimin e realme të re Gt Neo 5 në Kinë në shkurtin e ardhshëm. Ky smartphone do të pajiset me teknologjinë e re të karikimit të shpejtë 240w, shpejtësia më e lartë sipas Standardi i tipit C. Për më tepër, realme do të jetë marka e parë e smartfonëve që do të prodhojë në masë këtë teknologji në pajisjet e saj. Karikimi i ri i shpejtë 240 W do të përfshijë një sërë inovacionesh të fundit që garantojnë fuqi dhe siguri:

-Arkitektura inovative e karikimit 240w: karikim i sigurt me tension të ulët me efikasitet jashtëzakonisht të lartë të konvertimit të fuqisë (98.7%);

-Kablloja e parë e karikimit 12A në botë: E personalizuar me katër tela 21Awg, realme GT Neo 5 do të vijë me kabllo karikimi të personalizuar 12A, më e larta në industri;

-Zgjidhja e parë në botë e karikimit të dyfishtë 240 W: realme GT Neo 5 do të shfaqë komponentët e karikimit të dyfishtë me madhësi më të vogël, me një densitet fuqie prej 2,34 w/dc, më e larta në industri.

Përveç zgjidhjes së përmendur, realme GT Neo 5 do të shfaqë gjithashtu dizajn rezistent ndaj zjarrit të nivelit PS3 dhe 13 sensorë të temperaturës për të monitoruar nxehtësinë e karikimit në kohë reale. Smartphone do të pajiset gjithashtu me sistemin më të madh të shpërndarjes së nxehtësisë së grafenit në industri, deri në 6580 mm2 në total. Me të gjitha këto teknologji të fundit, telefoni inteligjent është testuar dhe stresuar në një temperaturë prej 85 gradë Celsius dhe lagështi deri në 85% për 21 ditë karikim të vazhdueshëm dhe lirim të energjisë, pa u konstatuar asnjë problem. Kjo teknologji garanton mbi 1600 cikle karikimi, duke e bërë realme GT Neo 5 telefonin e parë me karikim të shpejtë 200W+ që ofron një jetëgjatësi kaq të gjatë baterie.

Kompania ka qenë gjithmonë në krye të teknologjisë së karikimit të shpejtë. Në vitin 2021, ajo prezantoi karikimin e shpejtë 67w në ofertat e saj të rangut të mesëm, duke lejuar shumë konsumatorë të përfitojnë nga kjo teknologji me një çmim të arsyeshëm. Realme është gjithashtu marka e parë në industri që prezanton karikimin e shpejtë 150w në fillim të vitit 2022, me realme e tij popullore GT Neo 3, e aftë të arrijë 0 deri në 100% në vetëm 20 minuta. Marka tani po e çon ekspertizën e saj në një nivel tjetër, duke u bërë e para që prodhon në masë karikimin e shpejtë 240 vat.

Teknologjia e karikimit të shpejtë 240 W do të dalë në tregun global më vonë këtë vit, tha realme.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/21/realme-marka-e-pare-qe-prezanton-nje-teknologji-karikimi-240-vat/