Pixel Tablet: zbuloni veçorinë e re që do të vijë së shpejti

Gjatë vitit 2023, u lançua një pajisje e re e shumëpritur nga përdoruesit: Google Pixel Tablet.

Është një produkt shumë i vlerësuar nga përdoruesit me veçori vërtet inovative. Tableti përmban një ekran LCD 11 inç me rezolucion QHD+, një procesor Google Tensor G2 dhe një bateri me fuqi 15 W.

Pajisja është e disponueshme në 128 GB dhe 256 GB dhe gjithashtu përmban një sektor fotografik shumë të respektuar, me një kamerë të jashtme dhe të brendshme 8 Megapiksel. Pixel Tablet shitet se bashku me stacion docking per karikim dhe ka sistem operativ Android 13, me mundesi perditesimi per 5 vjet.

Është padyshim një produkt i shkëlqyer dhe kompania tashmë po punon për ta integruar atë me veçori të reja të jashtëzakonshme që do të përmirësojnë më tej përvojën e përdoruesit.

Pixel Tablet: Google po punon për veçori të reja
Ndër funksionet që së shpejti mund të vendosen në tabletin Pixel të Google, ekziston një në veçanti që ka të bëjë me asistentin e Google dhe mund të jetë shumë i dobishëm. Sipas thashethemeve të marra falë 9to5Google, kompania ka bërë ndryshime në funksionin ‘Watch and Speak’ i pranishëm në disa pajisje elektronike të dizajnuara për shtëpinë.

Ky funksion ju lejon t’i jepni komanda asistentit zanor, duke e parë atë duke përdorur kamerën. Me sa duket kjo aftësi së shpejti do të jetë e disponueshme edhe në Pixel Tablet por me disa ndryshime. Në fakt, funksioni Look and sign është i pranishëm edhe në teste, detajet e përdorimit të tij nuk dihen ende por tashmë mund të bëhen hipoteza. Hipotezat më të besueshme do të ishin ato sipas të cilave Look and sign do të ishte një funksion që do të lejonte përdoruesit që nuk mund të përdorin zërin të komunikojnë me asistentin e Google përmes gjuhës së shenjave. Mjafton të presim zhvillime të reja për të marrë një ide më të qartë të përdorimit të këtij funksioni të ri të Google Pixel Tablet.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/04/19/pixel-tablet-zbuloni-vecorine-e-re-qe-do-te-vije-se-shpejti/