Pixel Buds Pro: veçori të reja për kufjet e Google

Një lajm i madh vjen për kufjet inteligjente të Google. Sipas disa zërave, Pixel Buds Pro së shpejti duhet të marrë një përditësim të ri me lajme interesante. Këto përfshijnë zbulimin e bisedave, funksionin “Mirëqenia e dëgjimit”, “Bluetooth me brez super të gjerë”, audio me vonesë të ulët. E para që zbuloi lëshimin e firmuerit të ri ishte zbuluesja e njohur Kamila Wojciechowska, me një postim në profilin e saj Google Pixel 8 të ri për botën.

Google Pixel Buds Pro: detaje
Funksioni i parë i ri, zbulimi i bisedës, do të lejojë Pixel Buds Pro të zbulojë nëse personi po flet me dikë ndërsa anulimi i zhurmës është aktiv. Në këtë mënyrë, sistemi automatikisht do të ndalojë muzikën dhe do të kalojë në modalitetin e transparencës, për t’i lejuar përdoruesit të dëgjojë më qartë bashkëbiseduesin. Sigurisht, vetëm me një prekje përdoruesi mund të kthehet në modalitetin e anulimit të zhurmës. Kjo është një veçori e ngjashme me Zbulimin e Bisedave të Apple, e pranishme në të gjitha AirPods Pro të gjeneratës së dytë. Funksioni Hearing Wellbeing mbron dëgjimin e përdoruesit duke i inkurajuar ata të mos dëgjojnë muzikë me volum të lartë për një periudhë të gjatë kohore. Aplikacioni Pixel Buds do t’u tregojë gjithashtu përdoruesve volumin aktual të kufjeve, duke e krahasuar atë me zhurmat e përditshme, të tilla si “Whisper”, “City Traffic” ose “Music Festival”. Aplikacioni do të gjurmojë gjithashtu nivelet e volumit në një shkallë ditore dhe javore.

Karakteristika tjetër e re ka të bëjë me përmirësimin e cilësisë së audios në Pixel Buds Pro. Falë teknologjisë Bluetooth me brez super të gjerë, kufjet do të lejojnë cilësi më të qartë të thirrjeve. Kufjet inteligjente të Google duhet të kenë gjithashtu një veçori të re që do të reduktojë automatikisht vonesën e audios kur luan në celular (veçanërisht efektive në telefonat inteligjentë Pixel) dhe do ta bëjë përvojën e lojës më dinamike. Google nuk i ka konfirmuar ende thashethemet që qarkullojnë në ueb. Megjithatë, nëse këto rezultojnë të sakta, Big G do t’i shpallë ato në orët e ardhshme, së bashku me dy ngjyrat e reja të Pixel Buds Pro, përkatësisht Porcelain dhe Bay Blue.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/10/03/pixel-buds-pro-vecori-te-reja-per-kufjet-e-google/