Pajisja e parë e palosshme e Apple nuk do të jetë një iPhone

Tani është praktikisht e sigurt që Apple do të lançojë iPadin e ri OLED Pro gjatë vitit 2024, deri në atë pikë sa që flitet për disponueshmërinë tashmë në fund të muajit të ardhshëm, por ndërkohë në ueb po shfaqen thashetheme të reja për atë afatgjatë. projektet e kompanisë Cupertino.

Sipas një artikulli të ri të publikuar nga DigiTimes, duke cituar burime pranë zinxhirit të furnizimit, Apple ka punuar në një pajisje të palosshme për pesë vjet. Kjo sigurisht nuk është një surprizë, pasi thashethemet për pajisjen e parë të palosshme të kompanisë Cupertino kanë qarkulluar në internet që nga kohra të lashta, por ajo që është interesante është fakti se palosja e parë e Apple nuk duhet të jetë një iPhone.

Inxhinierët në fakt po punojnë në një “pajisje më të madhe” se një smartphone për debutimin e Apple në tregun e palosshëm: ndoshta do të jetë një iPad, por nuk është e qartë nëse një vendim përfundimtar është marrë tashmë apo jo. Në raport, megjithatë, thuhet se kompania po shkon drejt prodhimit masiv, por ka të ngjarë që këto janë prototipa të thjeshtë që do të duhet të ekzaminohen nga inxhinierët dhe drejtuesit përpara se të vazhdohet me finalizimin e projektit. Apple ka kryer edhe teste të ndryshme vitet e fundit dhe mesa duket e panjohura kryesore ka të bëjë me menteshën e pajisjes e cila gjithashtu ka shkaktuar jo pak dhimbje koke për konkurrentët.

Sipas disave, Apple mund të lançojë pajisjen e saj të parë të palosshme jo më herët se 2025.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/23/pajisja-e-pare-e-palosshme-e-apple-nuk-do-te-jete-nje-iphone/