Oppo, 11 smartphone do të përditësohen në Android 14: lista

Oppo Benelux ka konfirmuar listën e njëmbëdhjetë telefonave inteligjentë që duhet të përditësohen në Android 14, versioni i ri i madh i sistemit operativ të smartfonëve të Google.

Prezantoni dy pajisjet e fundit të serisë Find X, të rejat Find X5 dhe Find X5 Pro (këtu do të gjeni rishikimin tonë për Find X5 Pro), por edhe shumë pajisje të serive Reno dhe Oppo A.

Më poshtë është lista:

Oppo A98
Oppo A78
Oppo A77
Oppo A57
Oppo Reno8 Pro
Oppo Reno8
Oppo Reno8 T
Oppo Reno7
Oppo Find X5
Oppo Find X5 Pro
Oppo Find X3 Pro

Lista i referohet Belgjikës, Holandës dhe Luksemburgut, dhe gjithashtu mund të ndryshojë në rajone të tjera të botës. Megjithatë, në përgjithësi, këto duhet të jenë pajisjet e përfshira.

Google së fundmi lëshoi ​​beta-në e tretë të zhvilluesit të Android 14, disa muaj pas lançimit të DP1 të parë të Android 14, për të cilin kemi qenë në gjendje të flasim në këto faqe për një kohë të gjatë. Versioni përfundimtar duhet të arrijë në fund të gushtit dhe sigurisht, si gjithmonë, ne do t’ju përditësojmë sapo të dalin detaje të mëtejshme. Si gjithmonë, këshilla është që të instaloni versionet beta vetëm në pajisjet dytësore pasi ato mund të përmbajnë gabime.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/13/oppo-11-smartphone-do-te-perditesohen-ne-android-14-lista/