OpenAI prezanton ChatGPT Enterprise

OpenAI ka njoftuar ChatGPT Enterprise, një version i chatbot-it që ofron siguri dhe privatësi të zgjeruar, së bashku me veçori të ndryshme të avancuara. Ai në thelb përfaqëson përgjigjen e kompanisë kaliforniane ndaj Bing Chat Enterprise të Microsoft. Produkti i ri bashkohet me ChatGPT (i aksesueshëm falas për të gjithë) dhe ChatGPT Plus (abonim me çmim 20 dollarë në muaj).

ChatGPT Enterprise: Karakteristika ekskluzive
OpenAI thekson se ChatGPT përdoret nga më shumë se 80% e kompanive në renditjen e Fortune 500, kështu që është zhvilluar një version i chatbot-it që garanton mbrojtje më të madhe të të dhënave konfidenciale. ChatGPT Enterprise është testuar paraprakisht nga Block, Canva, Carlyle, The Estée Lauder Companies, PwC dhe Zapier. Tashmë është në dispozicion për të gjitha bizneset.

Dallimi i parë në krahasim me ChatGPT ka të bëjë me sigurinë. Modeli GPT-4 nuk është i trajnuar me të dhëna biznesi ose biseda. Versioni Enterprise përputhet gjithashtu me standardin SOC 2 dhe të gjitha bisedat janë të koduara si në nivel lokal me AES-256 ashtu edhe në tranzit me TLS 1.2.

Ekziston një tastierë e re administratori që ju lejon të menaxhoni anëtarët e ekipit dhe ofron mbështetje për verifikimin e domenit, hyrjen e vetme (SSO) dhe statistikat. ChatGPT Enterprise heq të gjitha kufijtë dhe rrit performancën me 200%. Natyrisht, modeli është GPT-4. “Dritarja e kontekstit” është e gjerë 32,000 shenja, kështu që mund të përdorni hyrje deri në 4 herë më të gjata. Modelet e bisedave dhe API-të e ndashme janë gjithashtu të disponueshme për të krijuar një zgjidhje të personalizuar.

Chat Enterprise ofron gjithashtu akses në mjetin e Avancuar të Analizës së të Dhënave, i njohur më parë si Kod Interpretues. Më shumë veçori do të shtohen në të ardhmen. Kompanitë e interesuara duhet të kontaktojnë ekipin e shitjeve të OpenAI për të mësuar koston e abonimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/08/29/openai-prezanton-chatgpt-enterprise/