OpenAI pezullon përkohësisht upgrade në ChatGPT Plus: kërkesë shumë e lartë

Ndërsa ChatGPT vazhdon të jetë i bllokuar në Itali, lajme gjithnjë e më interesante mbërrijnë nga SHBA që tregojnë se si chatbot i markës OpenAi po vazhdon të regjistrojë rezultate të rëndësishme.

Në fakt, një përdorues i Reddit ka publikuar një pamje të ekranit, të cilën ne e propozojmë si gjithmonë në fund, e cila tregon sesi kompania e Sam Altman ka pezulluar përkohësisht përmirësimet e profilit falas në ChatGPT Plus për shkak të kërkesës së madhe.

Siç mund të shihet në imazhin më poshtë, OpenAI ka përfshirë një titull ku thuhet se “për shkak të kërkesës së lartë, ne kemi ndërprerë përkohësisht përmirësimet”.

OpenAI lançoi ChatGPT Plus disa muaj më parë, dhe aktualisht është i vetmi nivel i paguar i chatbot-it. Ndër avantazhet e shumta që sjell abonimi 20 dollarë në muaj gjejmë garancinë që shërbimi është i aksesueshëm edhe në momente të trafikut të lartë, por edhe përgjigje më të shpejta dhe akses paraprak për veçoritë dhe përmirësimet e reja që zhvilluesit po punojnë.

Ndërkohë, dje Salvini u hodh edhe kundër bllokadës së ChatGPT në Itali, duke e cilësuar vendimin e Garantuesit “disproporcional” në një seri të gjatë tweet-esh të publikuara në llogarinë e tij zyrtare. Sam Altman dhe OpenAI, nga ana e tyre, thanë se ishin të gatshëm të bashkëpunonin me autoritetet italiane për të zgjidhur këtë çështje.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/04/openai-pezullon-perkohesisht-upgrade-ne-chatgpt-plus-kerkese-shume-e-larte/