OnePlus lançon edicionin e ri të Watch 2 dhe OnePlus Pad Go në Evropë

Njoftim i ri nga fronti i OnePlus. Prodhuesi ka konfirmuar se më 23 prill në orën 15:00 me orën shqiptare, nga Helsinki, Finlandë, do të prezantohen dy produkte të reja që mbërrijnë në Evropë: edicioni i ri i jetesës së OnePlus Watch 2 dhe tableti i rangut të mesëm OnePlus Pad Go.

Edicioni i ri i tashmë i njohur OnePlus Watch 2 do të jetë i disponueshëm ekskluzivisht në Evropë dhe do t’u sigurojë konsumatorëve evropianë pajisje Android premium në përputhje me nevojat e tyre. OnePlus Watch 2 u bë menjëherë pajisja më e shitur OnePlus e dy viteve të fundit falë çipit të dyfishtë, jetëgjatësisë së baterisë deri në 100 orë dhe gjurmimit të saktë të fitnesit. Me versionin e stilit të jetesës, OnePlus dëshiron të kënaqë edhe më shumë nevojat e përdoruesve evropianë.

Gjithashtu interesant është lansimi i OnePlus Pad Go, një tabletë edhe më e aksesueshme për rajonin që do të integrohet në ekosistemin e tij.

“Vitin e kaluar ne shpallëm një strategji të re produkti që do të ndërtojë një ekosistem të fuqishëm, premium dhe të lidhur të pajisjeve OnePlus, kjo përfshin angazhimin tonë për zgjerimin e portofolit të produkteve OnePlus në kategori të reja përtej telefonave inteligjentë, si audio, tableta dhe pajisje të veshura,” tha Bingo. Liu, CEO i OnePlus Europe “Evropa përfaqëson një rajon kyç në këtë strategji afatgjatë, kështu që ne jemi të ngazëllyer të prezantojmë produktin tonë të parë ekskluziv, versionin e jetesës së OnePlus Watch 2 dhe të prezantojmë OnePlus Pad Go, një. tabletë të përballueshme dhe shumë funksionale, në tregun evropian.”


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/04/17/oneplus-lancon-edicionin-e-ri-te-watch-2-dhe-oneplus-pad-go-ne-evrope/