Nga 31 dhjetori 2023 Whatsapp nuk do të funksionojë më në këto 49 smartphone: lista

Nga 31 dhjetori 2023, aplikacioni i mesazheve Whatsapp nuk do të funksionojë më në 49 pajisje duke përfshirë iPhone dhe smartfonë Android. Kolegët e Gizchina-s kanë hartuar listën e plotë, të cilën e propozojmë më poshtë.

Ndër pajisjet, veçohen iPhone 5 dhe iPhone 5c nga Apple, të cilat tashmë janë braktisur edhe nga kompania Cupertino pasi nuk mbështeten më.

Më poshtë është lista:

iPhone 5
iPhone 5c
Archos 53 Platinum
Grand S Flex ZTE
Grand X Quad V987 ZTE
HTC Desire 500
Huawei Ascend D
Huawei Ascend D1
Huawei Ascend D2
Huawei Ascend G740
Huawei Ascend Mate
Huawei Ascend P1
Quad XL
Lenovo A820
LG Enact
LG Lucid 2
LG Optimus 4X HD
LG Optimus F3
LG Optimus F3Q
LG Optimus F5
LG Optimus F6
LG Optimus F7
LG Optimus L2 II
LG Optimus L3 II
LG Optimus L3 II Dual
LG Optimus L4 II
LG Optimus L4 II Dual
LG Optimus L5
LG Optimus L5 Dual
LG Optimus L5 II
LG Optimus L7
LG Optimus L7 II
LG Optimus L7 II Dual
LG Optimus Nitro HD
Memo ZTE V956
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy Core
Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy S3 mini
Samsung Galaxy Trend II
Samsung Galaxy Trend Lite
Samsung Galaxy Xcover 2
Sony Xperia Arc S
Sony Xperia miro
Sony Xperia Neo L
Wiko Cink Five
Wiko Darknight ZT

Prandaj, nga 31 dhjetori 2023, nuk do të jetë më i mundur përdorimi i aplikacionit në pajisjet në fjalë dhe Meta ka dhënë një njoftim të mjaftueshëm për t’i lejuar përdoruesit t’i përditësojnë ato.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/08/nga-31-dhjetori-2023-whatsapp-nuk-do-te-funksionoje-me-ne-keto-49-smartphone-lista/