Microsoft Teams tani integron Snapchat Lenses

Për kënaqësinë e të gjithë atyre që përdorin Ekipet e Microsoft dhe të cilët janë të ngopur me përdorimin e sfondeve të zakonshme virtuale në përpjekje për të gjallëruar telefonatat, tani ka një mënyrë tjetër të re për t’u shprehur gjatë takimeve. Microsoft dhe Snapchat kanë njoftuar me të vërtetë integrimin e Lenteve Snapchat në platformën e njohur të komunikimit.

Microsoft Teams me lente Snapchat
Prandaj, tani e tutje, përdoruesit e Microsoft Teams mund të kenë akses në një koleksion prej 26 filtrash të lenteve Snapchat, të cilët ju lejojnë të ndriçoni takimet dhe sesionet virtuale të punës. Në këtë mënyrë bëhet e mundur, për shembull, të transformohet në një personazh vizatimor ose të shtohen sfonde argëtuese që shkojnë shumë përtej asaj që ishte propozuar tashmë.

Për të përfituar nga veçoria e re, nuk keni nevojë të shkarkoni dhe instaloni absolutisht asgjë shtesë. Thjesht zgjidhni opsionin e efekteve video në Microsoft Teams dhe zgjidhni skedën Snapchat, më pas vendosni filtrin e interesit midis të ndryshmeve që propozohen.

Ne raportojmë më poshtë, në formë të përkthyer, atë që është deklaruar në lidhje me këtë nga Nicole Herskowitz, nënkryetare e Microsoft Teams.

Me rritjen e punës hibride dhe fleksibël, klientët tanë kanë nevojë për mjete që ndihmojnë në krijimin e lidhjeve dhe nxitjen e një mjedisi produktiv dhe të këndshëm pune. Kjo është arsyeja pse ne jemi të entuziazmuar të sjellim lentet më të njohura të Snapchat në takimet e Microsoft Teams, duke e bërë të lehtë për përdoruesit t’u shtojnë edhe më shumë personalitet dhe argëtim telefonatave video. Me Snapchat Lens for Teams, ne u ofrojmë klientëve një mënyrë të re për të shprehur veten dhe për të bashkëvepruar me kolegët në një mënyrë dinamike dhe argëtuese.

Integrimi u bë i mundur falë Kamera Kit, Snapchat SDK që lejon partnerët të përdorin teknologjinë AR të platformës në aplikacionet e tyre dhe në faqet e internetit të palëve të treta.

Vini re se ky është integrimi i dytë i Microsoft me Kamera Kit. Më parë, gjigandi Redmond përdori SDK-në për të implementuar Snap AR në Flip, platformën e mësimit me video.

Ky artikull përmban lidhje shoqëruese: blerjet ose porositë e bëra përmes këtyre lidhjeve do të lejojnë faqen tonë të marrë një komision. Ofertat mund të pësojnë ndryshime çmimesh pas publikimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/11/microsoft-teams-tani-integron-snapchat-lenses/