Microsoft Surface Laptop 5 është krijuar për multitasking

Ne kontrollojmë një sërë laptopësh të ndryshëm në Gamereactor, qofshin ato variante të mëdha dhe të fuqishme të lojërave ose ato produktive më kompakte. Për këtë qëllim, ne tani kemi marrë në dorë Laptopin Microsoft Surface 5, një pajisje që është projektuar duke pasur parasysh multitasking.

Ky sistem përmban një ekran me prekje dhe mundësohet nga një CPU e gjeneratës së 12-të Intel të ndërtuar në platformën Evo, e cila kombinon dhe hap derën për jetëgjatësi të gjatë të baterisë dhe shumë performancë edhe kur punoni në shumë gjëra në të njëjtën kohë.

Eshtë e panevojshme të thuhet, nëse jeni vazhdimisht në lëvizje dhe kërkoni për një laptop të ri që mund të transportohet lehtësisht, por edhe të përdoret pa mundim në shtëpi, kjo mund të jetë në rrugën tuaj, por për të parë nëse është, sigurohuni që të merrni Quick Look më i fundit. për të kapur disa fakte të tjera dhe mendime të shkurtra rreth Surface Laptop 5.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/16/microsoft-surface-laptop-5-eshte-krijuar-per-multitasking/