Microsoft, ChatGPT në Bing është një sukses: një milion përdorues në listën e pritjes në 48 orë

Me lançimin e ChatGPT në Bing nga Microsoft më 7 shkurt, duket se vëmendja kolektive e komunitetit është kthyer në motorin e kërkimit Redmond vite pas parakalimit të tij nga Google Chrome. Në veçanti, duket se qindra mijëra përdorues janë regjistruar për ChatGPT beta në Bing.

Të dhënat konfirmohen nga një postim në Twitter nga Yusuf Mehdi, Zëvendës President i Korporatës dhe Drejtor i Marketingut për Konsumatorët në Microsoft. Mehdi shpjegoi se “ne jemi të nderuar dhe të emocionuar nga numri i njerëzve që duan të testojnë versionin e ri të Bing me AI! Në 48 orë, më shumë se një milion përdorues u regjistruan për listën e pritjes paraprake”.

Nëse nuk e keni vendosur ende veten në “listën e pritjes”, mund të ndiqni udhëzuesin tonë se si të provoni Bing me ChatGPT në Itali dhe të regjistroheni për programin Microsoft. Sigurisht, meqë kompania arrin 1,000,000 përdorues që presin anembanë botës në vetëm disa orë, ka të ngjarë që do t’u duhet shumë kohë atyre që regjistrohen në program sot.

Suksesi i integrimit të ChatGPT AI në Bing konfirmohet më tej nga numri i shkarkimeve të Bing në Apple App Store: megjithëse është e pamundur të testohet motori “i ri” i kërkimit Redmond në telefonat inteligjentë, instalimi i aplikacionit Bing ofron një “shtytje”. për përdoruesit që duan të ngjiten në listën e pritjes së Microsoft. Për këtë arsye, Bing është aktualisht aplikacioni i tretë më i shkarkuar në Shtetet e Bashkuara në tregun iOS.

Megjithatë, ju kujtojmë se, tani për tani, integrimi i ChatGPT në Bing është i kufizuar dhe mund të duhen muaj që të zgjerohet në raste të përdorimit vërtet të dobishme. Në të njëjtën kohë, Google po punon edhe për AI për motorin e saj të kërkimit dhe duket se edhe Apple do të zbatojë Inteligjenca Artificiale në produktet e saj, duke e zbërthyer rreth saj në WWDC-në e ardhshme.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/10/microsoft-chatgpt-ne-bing-eshte-nje-sukses-nje-milion-perdorues-ne-listen-e-pritjes-ne-48-ore/