Mbërrin Apple HomePod i ri, audio e përmirësuar

Prezantimi i gjeneratës së dytë Apple HomePod, një altoparlant inteligjent me audio llogaritëse për të menaxhuar detyrat e përditshme të shtëpisë inteligjente me komandat zanore të Siri.

“HomePod i ri jep bas të pasur, të thellë, mesi natyral dhe lartësi të qarta kristal”, thotë Greg Joswiak, nënkryetar i lartë i Apple i Marketingut në mbarë botën.

Pajisja – shpjegon Cupertino – ka “një woofer të projektuar posaçërisht me ekskursion të lartë, një motor të fuqishëm që drejton diafragmën 20 mm, një mikrofon me barazues të integruar të basit dhe pesë cicërima në një grup me formim rrezesh rreth bazës që punojnë së bashku për të marrë një audio të jashtëzakonshme. Përvoja. Çipi S7 funksionon në sinergji me softuerin dhe teknologjinë e sensorit të sistemit për të ofruar audio edhe më të avancuar llogaritëse.”

HomePod mund të përdoret me dy ose më shumë HomePods ose HomePod mini për të “përfituar nga një sërë veçorish të fuqishme” dhe integrohet “në mënyrë të përsosur me ekosistemin Apple duke përdorur teknologjinë Ultra Wideband” përmes së cilës “përdoruesi mund të transferojë çdo gjë që luan në tuaj iPhone, si kënga juaj e preferuar, një podcast apo edhe një telefonatë, direkt në një HomePod.” Cupertino specifikon se “të gjitha komunikimet e automatizimit në shtëpi, duke përfshirë regjistrimet e kapura me veçorinë e sigurt të videos HomeKit, janë gjithmonë të koduara nga skaji në skaj, prandaj ato nuk mund të lexohen nga Apple”.

Pajisja mund të porositet online dhe në aplikacionin Apple Store duke filluar nga 18 janari, me disponueshmëri nga e premtja më 3 shkurt, me një çmim prej 349 euro, në disa vende përfshirë Italinë. Vjen në Midnight White and White, një ngjyrë e re e bërë nga pëlhurë rrjetë 100% e ricikluar dhe përfshin një kordon rryme të gërshetuar me ngjyra.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/18/mberrin-apple-homepod-i-ri-audio-e-permiresuar/