Mark Zuckerberg: së shpejti Threads do të jetë i aksesueshëm nga browser

Një nga veçoritë më të kërkuara nga ata që tashmë kanë pasur mundësinë të zbresin në Threads është padyshim ai i natyrshëm në versionin desktop të rrjetit social. Pritja pothuajse ka përfunduar, siç njoftoi Mark Zuckerberg në një postim të shpërndarë në platformë gjatë fundjavës. Do të arrijë së shpejti.

Është një javë e mirë për Threads. Komuniteti këtu është në trajektoren që unë pres të ndërtoj një aplikacion të gjallë për një afat të gjatë. Ka shumë punë për të bërë, por jam i emocionuar për ritmin e lirimit nga ekipi. Kërkimi dhe versioni në internet do të mbërrijnë në javët në vijim .

Zuck premtoi versionin desktop të Threads
Prandaj, nuk ka tregues të saktë për kohën, por nuk do të kalojë shumë kohë para se të mund të hyni edhe nga shfletuesi. Siç është shkruar, një sistem për kërkimin e përmbajtjes së publikuar do të bëjë gjithashtu debutimin e tij.

Duhet të theksohet se, tashmë sot, është e mundur të shihen postimet e Threads në desktop, por çdo ndërveprim për t’u përgjigjur ose shpërndarë i referohet shkarkimit të aplikacionit celular. Dhe funksionaliteti aktual i kërkimit është i kufizuar në llogaritë që duhen ndjekur, jo në përmbajtje.

Pas një fillimi të nisur, platforma tashmë po përballet me një rënie të entuziazmit. Sondazhet e fundit tregojnë një rënie të ndjeshme të interesit dhe ndërveprimeve me rrjetin social. Një ulje e cila megjithatë nuk e shqetëson aspak Zuckerberg-un, i bindur se rruga e ndjekur është e duhura dhe se projekti mund të jetë i frytshëm në planin afatgjatë.

Ende nuk e dimë se kur Threads do të bëjë debutimin zyrtar në Itali. Masat që fillimisht bënë të mundur anashkalimin e bllokadës territoriale nuk funksionojnë prej disa javësh. Edhe përdorimi i një VPN nuk mjafton më për t’u identifikuar. Arsyeja, sipas të gjitha gjasave, duhet të gjendet në nevojën për ta bërë aktivitetin e saj në përputhje me Aktin Evropian të Tregjeve Dixhitale.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/08/07/mark-zuckerberg-se-shpejti-threads-do-te-jete-i-aksesueshem-nga-browser/