Lenovo rinovon gamën e laptopëve Yoga

Lenovo prezanton sot laptopë të rinj në familjen Yoga. Këto janë fletore të krijuara për klientët që kërkojnë produkte lehtësisht të transportueshme, me një dizajn të rafinuar dhe që kanë nevojë për një sistem të fuqishëm për krijimin dhe përpunimin e përmbajtjes. Lenovo synon drejtpërdrejt audiencën e të ashtuquajturve krijues, d.m.th. ata përdorues të angazhuar në krijimin e përmbajtjes multimediale të shpërndarë përmes platformave të ndryshme të internetit.

Gama e re Yoga nënvizon edhe më qartë kërkimin e kompanisë amerikane drejt produkteve të qëndrueshme eko: nga kjo rrjedh zgjedhja e materialeve të qëndrueshme që janë të paktën 50% të riciklueshme, një paketë që mund të riciklohet plotësisht dhe përdorimi i materialeve që ato garantojnë. Certifikimi MIL-810H për të garantuar rezistencën e tyre.

Gama Yoga përbëhet nga 3 familje të ndryshme: Gama Yoga Pro identifikon modelet më të fuqishme, të pajisura me një kartë video të dedikuar nga familja NVIDIA GeForce RTX 4000 deri në modelin RTX 4070. Seria Yoga Slim karakterizohet nga dimensione më të vogla , me trashësi 3 milimetra më e ulët se e mëparshmja dhe 300 gram më pak. Për të mbyllur serinë Yoga Convertible të 2-në-1, e cila falë menteshave 360 ​​gradë garanton fleksibilitet konfigurimi.

Lenovo Yoga Book 9i: Procesori i gjeneratës së 13-të Intel Core i7 ose i5; Ekran OLED me diagonale 13,3 inç me rezolucion 2880×1800 piksele; pesha duke filluar nga 1,38 kg.

Lenovo Yoga Pro 9i: Ekran diagonal 16 inç me rezolucion 3200×200 pixel dhe teknologji Mini LED; Procesori i gjeneratës së 13-të Intel Core i7 ose i9, me kartë video NVIDIA GeForce RTX 4050, 4060 ose 4070. Pesha duke filluar nga 2.06 kg.

Lenovo Yoga 9i: Procesori Intel Core i gjeneratës së 13-të, ekran OLED 14 inç me rezolucion 3880×2400 pixel; pesha duke filluar nga 1,4 kg

Lenovo Yoga Slim 6i: procesorë Intel Core të gjeneratës së 13-të, ekran 14 inç me dy opsione rezolucion: 2880×1800 piksele dhe rifreskim 120Hz ose 2240×1400 piksele dhe rifreskim 60Hz; pesha 1,31 kg.

Për të shoqëruar laptopët e rinj Lenovo Yoga, ne gjejmë disa veçori të zakonshme aksesore që lidhen me garancinë dhe cilësinë e përgjithshme të produkteve:

-PureSight Panel: grup standardesh dhe certifikimesh për ekranin e laptopëve Yoga që duhen respektuar, falë të cilave garantohet një cilësi e lartë e riprodhimit të videos;

-Lenovo AI Engine+ Premium Care: është një shërbim i avancuar garancie që ju lejon të keni akses të drejtpërdrejtë te teknikët e nivelit të dytë të Lenovo, si dhe një udhë të shpejtë kur produkti duhet të kalojë nën garancinë Premium Care+. Përveç garancisë klasike Premium Care, ofron riparime falas në rast dëmtimi dhe garanci shtesë për baterinë. Tani për tani ky shërbim ofrohet si standard me një model të vetëm por mund të blihet edhe në kombinim me modele të tjera.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/28/lenovo-rinovon-gamen-e-laptopeve-yoga/