Këta smartfonë Samsung nuk do të marrin Android 14 dhe One UI 6.0

Faqja e internetit Sammy Fans ka publikuar listën e pajisjeve të gamës së Samsung Galaxy që nuk do të marrin përditësimin One UI 6.0 bazuar në Android 14. Në listë gjejmë disa tabletë por edhe smartfonë si Galaxy S20, S10 Lite dhe Galaxy Z Palos 4 .

Më poshtë është lista:

Galaxy S10 Lite
Galaxy S20 FE
Galaxy S20 / Galaxy S20+ / Galaxy S20 Ultra
Galaxy Note 10 Lite
Galaxy Note 20 / Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Z Flip (LTE/5G)
Galaxy Z Fold 2
Galaxy A22 (LTE/5G)
Galaxy A32 (LTE/5G)
Galaxy A51
Galaxy A71
Galaxy Tab A8
Galaxy Tab A7 Lite
Galaxy Tab S6 Lite (2020)
Galaxy Tab S7 / Galaxy Tab S7+

Pajisjet në fjalë kanë marrë tashmë përditësimin e tretë të madh me One UI 5 bazuar në Android 13. Kjo do të thotë se të gjitha pajisjet kryesore të serisë Galaxy të lançuara pas Serisë S21 do të përditësohen: telefonat inteligjentë të rangut të mesëm duke filluar nga Galaxy janë përfshirë A53 dhe Galaxy A73.

Modelet dhe çmimet e Samsung 2023 A Line gjithashtu janë zbuluar kohët e fundit, por në frontin e përditësimeve, vitin e kaluar Samsung premtoi përditësime më të shpejta, për të përmbushur nevojat e përdoruesve për të pasur gjithmonë funksionet më të fundit të disponueshme nga përditësimet për sistemin operativ celular të Google.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/20/keta-smartfone-samsung-nuk-do-te-marrin-android-14-dhe-one-ui-6-0/