“Ju tregoj Beogradin e fëmijrisë time dhe si u ngritëm në protesta kundër Marshallit Tito në ’68-ën, i cili na…”/ Kujtimet e piktores së njohur, që u ‘divorcua’ nga dy prindërit e saj komunistë

Nga Marina Abramoviç

Memorie.al/Në kujtimet e saj, artistja e performancës radikale, Marina Abramoviç përshkruan vitet e saj të hershme në Beogradin komunist dhe zbulimin e saj se si arti, ishte çlirim.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://memorie.al/ju-tregoj-beogradin-e-femijrise-time-dhe-si-u-ngritem-ne-protesta-kunder-marshallit-tito-ne-68-en-i-cili-na-kujtimet-e-piktores-se-njohur-qe-u-divorcua/