Ja si të ndryshoni madhësinë e tekstit të WhatsApp në Windows

Pasi të shpjegojmë se si të ndryshojmë madhësinë e tekstit në Mac, sot e zhvendosim analizën tonë në një nga aplikacionet më të përdorura në Windows: si e zmadhoni ose zvogëloni tekstin në Whatsapp në versionin e aplikacionit desktop? Procedura është jashtëzakonisht e thjeshtë.

Siç e dinë shumë, Whatsapp ka një aplikacion origjinal të rinovuar plotësisht të Windows që u lëshua në mars dhe zëvendësoi softuerin e mëparshëm. Ky i fundit bashkohet me Whatsapp Web, i cili ju lejon të përdorni shërbimin e mesazheve Meta në një version të bazuar në ueb. Ky udhëzues padyshim i referohet aplikacionit Whatsapp për PC, dhe jo homologut të tij të shfletuesit: nëse doni të ndryshoni tekstin e këtij të fundit, thjesht zmadhoni ose zvogëloni madhësinë e tekstit të Google Chrome, Firefox, Safari ose shfletuesit tuaj të preferuar.

Prandaj, për të zmadhuar ose zvogëluar tekstin në Whatsapp për Windows PC, hapni aplikacionin dhe shkoni te “Cilësimet”, duke klikuar në ikonën e duhur në formë ingranazhi në fund të majtë të ndërfaqes së softuerit. Nga këtu, shkoni poshtë menusë rënëse te “personalizimi” dhe klikoni në këtë opsion të fundit.

Në këtë nënmenu, do të gjeni cilësimin “Madhësia e tekstit”. Ky i fundit është vendosur në 100% si parazgjedhje, që është madhësia e rekomanduar për përdoruesit mesatarë të shërbimit të mesazheve. Për të zmadhuar tekstin, thjesht përdorni menynë rënëse që do të hapet duke klikuar në përqindjen e zmadhimit: duke rritur përtej 100% teksti do të bëhet më i madh, duke shkuar poshtë kësaj të fundit, megjithatë, ju do të reduktoni tekstet e Whatsapp.

Megjithatë, ju kujtojmë se, për momentin, funksioni është i disponueshëm vetëm në versionet beta të Whatsapp për PC-të Windows, kështu që nuk është e qartë se kur ky i fundit do të lëshohet në baza të përhershme për të gjitha pajisjet që montojnë sistemin operativ Microsoft. .


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/07/15/ja-si-te-ndryshoni-madhesine-e-tekstit-te-whatsapp-ne-windows/