“Isha vetëm 8 vjeç, kur u kacavjerra në karrocerinë e një kamioni që po merrte nënën time dhe polici më godiste duart me…”! / Dëshmitë rrëqethëse të Eugjen Merlikës

Nga Eugjen Merlika

                                                           DY  SHPIRTRAT


This is a companion discussion topic for the original entry at https://memorie.al/isha-vetem-8-vjec-kur-u-kacavjerra-ne-karrocerine-e-nje-kamioni-qe-po-merrte-nenen-time-dhe-polici-me-godiste-duart-me-deshmite-rreqethese-te-eugjen-merlikes/