iPhone 15 Pro Max është më i kërkuari nga përdoruesit

Të martën javën e kaluar Apple prezantoi iPhone 15 të ri dhe nga e premtja pajisjet janë në dispozicion për para-porosi . Ndër të gjitha modelet e paraqitura, ai që duket se po gëzon sukses të madh është iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro Max është më “popullori”
Për këtë ka folur analisti i njohur Ming-Chi Kuo, përmes një postimi të shpërndarë së fundmi në Medium, duke thënë se kërkesa për iPhone 15 Pro Max ka tejkaluar atë të iPhone 14 Pro Max gjatë të njëjtës periudhë të vitit të kaluar.

Megjithatë, analisti shtoi se deri më tani, kërkesat për iPhone 15 Pro janë më të ulëta se ato për iPhone 14 Pro, gjë që, sipas tij, mund të jetë rezultat i një numri më të madh të klientëve që zgjedhin të blejnë Pro. Varianti maksimal.

Dallimi konkret midis modelit Pro Max dhe modelit Pro të “telefonëve iPhone” më të fundit nuk është vetëm në madhësinë e ekranit. Dy telefonat inteligjentë, në fakt, ndryshojnë edhe në disponueshmërinë e një sektori të ndryshëm fotografik: modeli Pro Max ka një lente telefoto me zmadhim të shkëlqyer deri në 5x, ndërsa modeli Pro ka një 3x.

Kuo përsëriti se modeli Pro Max hyri në prodhim masiv më vonë se pajisjet e tjera në serinë e re të smartfonëve të Apple, gjë që kontribuoi në vonesat në dërgesat deri në nëntor.

Së bashku me informacionin në fjalë, analisti bëri të ditur se kërkesa për iPhone 15 dhe Plus “bazë” është pak a shumë e ngjashme me atë të iPhone 14 dhe Plus “bazë” në të njëjtën periudhë të një viti më parë.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/09/18/iphone-15-pro-max-eshte-me-i-kerkuari-nga-perdoruesit/