iPhone 15 do të ketë një buton më pak, por nuk është ashtu siç mendoni

Disa ditë më parë ju treguam se si iPhone 15 Pro Max mund të kishte kornizat më të holla ndonjëherë në një smartphone dhe sot e gjejmë veten duke ju sjellë më shumë lajme mbi dizajnin e iPhone-ve të rinj.

Njoftuesi ShrimpApplePro shkoi në Twitter për të ndarë pamjet e ekranit CAD të iPhone 15 Pro të pabotuar. Nga imazhet dhe videoja e bashkangjitur mund të vëzhgojmë dizajnin e prodhuesit kalifornian për gamën e re të smartfonëve të tij.

Vini re butonin e ri të unifikuar të volumit në vend të dy butonave të veçantë lart dhe poshtë, dhe një buton të shtypjes së zërit të volumit në vend të çelësit të ndërrimit të paraqitur në modelet e deritanishme. Sa i përket këtij detaji të fundit, duket se kjo veçori nuk do të bartet në iPhone 15 dhe 15 Plus dhe do të jetë ekskluzive për modelet Pro. Në të dyja rastet, këta janë butona me reagime haptike, si gjurmuesi i MacBook, dhe për këtë arsye jo një presion mekanik.

Si një detaj i fundit që mund të perceptohet nga video, moduli i kamerës në 15 Pro Max duhet të dalë më pak i dukshëm se ai i 14 Pro Max.

Apple po përgatitet të sjellë ndryshime të ndryshme në serinë e saj të re të telefonave inteligjentë midis kornizave të reduktuara, kamerave më pak të trasha dhe dizajnit pjesërisht të rinovuar, por duket se po punon gjithashtu për të përmirësuar baterinë e iPhone 15 Pro.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/20/iphone-15-do-te-kete-nje-buton-me-pak-por-nuk-eshte-ashtu-sic-mendoni/