iOS 17: ja cilët iPhone do të marrin përditësimin

Përditësimi tjetër për iPhone do të jetë iOS 17 dhe, në pritje të prezantimit gjatë Konferencës Botërore të Zhvilluesve në qershor, të quajtur shkurt WWDC 2023, ne mund të parashikojmë telefonat inteligjentë të Apple që do të marrin firmuerin e gjeneratës së fundit. Në fakt, lista e iPhone-ve me sa duket të pajtueshëm ka dalë nga Kina: le ta shohim së bashku!

iPhone që do të marrin iOS 17
Falë MyDrivers dhe përdoruesve të rrjetit social kinez Weibo, në fakt, ne mund të zbulojmë se cili do të jetë fati më i besueshëm i iOS 17, ose në cilat pajisje do të arrijë në vitin 2023. Padyshim që bie në sy iPhone X më i vjetër, i cili solli përpara ndryshimin më të madh që nga lindja e të gjithë gamës së pajisjeve. Megjithatë, ka një surprizë të caktuar për linjën më të lirë të iPhone SE.

Prandaj, pa vonesë, le të shohim se cilat pajisje preken:

iPhone SE (gjenerata e dytë ose më vonë)
iPhone XR
iPhone X Max
iPhone Xs
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 14

Në konkursin e Konferencës Botërore të Zhvilluesve, Tim Cook dhe bashkëpunëtorët me siguri do të zbulojnë lajme të tjera në lidhje me të ardhmen e iOS, përveç përsëritjeve të ardhshme të iPadOS, tvOS, watchOS dhe macOS. Programuesit do ta përdorin këtë mundësi për të diskutuar me ekspertë, veçanërisht duke kuptuar se si do të ndryshojnë aplikacionet brenda këtyre OS-ve.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/30/ios-17-ja-cilet-iphone-do-te-marrin-perditesimin/