iOS 17: a do të rinovojë Apple Qendrën e Kontrollit?

Ndërsa ne vazhdojmë të flasim për telefonat inteligjentë që do të mbështesin iOS 17, thashethemet e reja po shfaqen në ueb për risitë që Apple do të prezantojë me sistemin e ri operativ që vjen në vjeshtë.

Sipas një emaili të ri, ndër risitë që duhet të sjellë OS duhet të përfshijë një Qendër të re Kontrolli. Inxhinierët e Apple, me synimin për të përmirësuar performancën e përgjithshme dhe stabilitetin e iOS, do të synojnë të modifikojnë këtë komponent thelbësor të sistemit operativ, i cili lejon akses të shpejtë në një gamë të gjerë funksionesh thjesht duke rrëshqitur nga lart poshtë.

Qendra e Kontrollit nuk ka parë ndryshime të rëndësishme që nga lëshimi i iOS 11 në 2017, dhe duke qenë se viti 2023 janë dhjetë vjet nga prezantimi i tij (me iOS 7 në 2013), është e mundur që Apple të vendosë të prezantojë opsione të reja personalizimi për përdoruesit ose risi të tjera funksionale.

Emaili i referohet vetëm një rinovimi të këtij sektori, ndërkohë që nuk ka informacion të mëtejshëm.

Thashetheme të tjera që janë shfaqur në orët e mëparshme gjithashtu raportojnë se iOS 17 mund të përmbajë më shumë lajme sesa pritej dhe nuk duhet të fokusohet ekskluzivisht në stabilitet, siç u tregua më parë.

Çfarë prisni nga iOS 17? Si gjithmonë na tregoni përmes seksionit të komenteve.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/06/ios-17-a-do-te-rinovoje-apple-qendren-e-kontrollit/