Instagram tani ju lejon të ndani Reels dhe Post vetëm me miqtë e ngushtë: ja se si

Ndërsa, sipas thashethemeve, së shpejti do të mundësohet çaktivizimi i konfirmimit të leximit të DM-ve në Instagram, në aplikacionin Meta mbërrin një mundësi mjaft interesante: ndarja e Reels dhe Postimeve vetëm me miqtë që bien në listën e “Miqve të ngushtë”.

Funksioni ishte në zhvillim për disa kohë dhe tashmë ishte përhapur gjerësisht në ueb, por që nga mëngjesi i sotëm është i aksesueshëm për të gjithë, përfshirë Italinë.

Operacioni është shumë i thjeshtë: pasi të keni vendosur listën e miqve të ngushtë, në fakt, kur ndani një postim ose një Reel , do të shihni një fushë të re “Public”, ku mund të zgjidhni nëse do të ndani Reel ose Postimin me të gjithë vetëm me ata që janë në listën e miqve të ngushtë. Të njëjtat kufizime mund të zbatohen edhe për Notes, pra mesazhet e shkurtra të statusit me tekst që Instagram ka lançuar disa muaj më parë dhe që po fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet mes përdoruesve me kalimin e muajve.

Sipas thashethemeve të rrjedhura javët e fundit, Instagram po punon gjithashtu për mundësinë e krijimit të listave të shumta të miqve me të cilët mund të ndajnë Stories: funksioni është kërkuar prej kohësh nga përdoruesit dhe mund të debutojë gjatë muajve të ardhshëm. Çfarë mendoni ju?


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/11/15/instagram-tani-ju-lejon-te-ndani-reels-dhe-post-vetem-me-miqte-e-ngushte-ja-se-si/