Instagram po punon në versionin e tij personal të ChatGPT

Sipas informacioneve të publikuara nga zbuluesi i njohur Alessandro Paluzzi, Instagram do të bënte përparim të rëndësishëm në zhvillimin e një chatboti AI si ChatGPT (megjithëse me disa dallime).

Për momentin, megjithatë, asnjë deklaratë zyrtare nuk është lëshuar nga Instagram në lidhje me këtë prezantim kurioz dhe të afërt të një mjeti të inteligjencës artificiale në aplikacion.

Suksesi i ChatGPT nuk kursen as Instagramin
Alessandro Paluzzi, gjithmonë në vend kur bëhet fjalë për identifikimin e veçorive të fshehura ose në zhvillim në aplikacione përmes inxhinierisë së kundërt, ndau një pamje të ekranit në Twitter që tregon faqen hyrëse të chatbotit të inteligjencës artificiale në Instagram:

Imazhi lexon një mesazh të qartë dhe të qartë: “Bisedoni me një inteligjencë artificiale”. Prandaj, chatbot-i i tij do të ofrojë një bisedë efektive dhe tërheqëse, në gjendje t’u përgjigjet pyetjeve dhe të ofrojë këshilla të personalizuara: të gjithë e dimë se si funksionon.

Megjithëse chatbot i inteligjencës artificiale në Instagram rrezikon të mos arrijë të njëjtin nivel të plotësimit të theksuar për ChatGPT ose Google Bard, ai mund të jetë i dobishëm për krijimin e titrave origjinale për postimet tuaja ose gjenerimin e përgjigjeve të kënaqshme për mesazhet.

Sipas pamjes së ekranit të ndarë nga Paluzzi, aplikacioni do të ofrojë deri në 30 personalitete të ndryshme të AI, duke shmangur kështu që dialogët të jenë të përsëritur në planin afatgjatë. Më tej, duket se do të jetë e mundur integrimi i chatboat-it në Instagram në çdo bisedë, duke zgjeruar kështu mundësitë e përdorimit të tij.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/07/instagram-po-punon-ne-versionin-e-tij-personal-te-chatgpt/