Instagram lançon videot Note: zgjasin dy sekonda dhe zhduken pas 24 orësh

Pak më pak se një vit pas lançimit të Instagram Notes në Evropë, platforma Meta ka zgjeruar funksionin me “Video Notes”, të cilat i shtohen atyre tekstuale dhe, siç sugjeron emri, ju lejojnë të publikoni video të shkurtra që zhduken pas 24. orë, orë.

Shënimet e videos janë të kufizuara në dy sekonda dhe qarkullojnë gjatë riprodhimit. Ashtu si me Notes tradicionale, vetëm ndjekësit ose miqtë tuaj të ngushtë do të mund t’i shikojnë ato dhe ju mund t’i regjistroni ato përmes kamerës së përparme.

Për të shtuar një shënim video në profilin tuaj, duhet të hapni ekranin e mesazheve të çastit, klikoni në simbolin Shënim mbi foton e profilit tuaj dhe më pas ndiqni procedurën.

Sidoqoftë, shënimet në Instagram tani mbështesin edhe përgjigjet audio, me foto, video, GIF dhe ngjitëse, dhe sipas platformës së ndarjes së fotove Meta ato ju lejojnë të shpreheni 100%.

Dje, Instagram lançoi gjithashtu mundësinë e gjenerimit të sfondeve me AI për histori.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/12/14/instagram-lancon-videot-note-zgjasin-dy-sekonda-dhe-zhduken-pas-24-oresh/