Huawei Watch Ultimate Design është ora e parë inteligjente 18 karatëshe

Disa muaj pas mbërritjes në Evrope të Huawei Watch Ultimate, Huawei shpall orën e saj të parë inteligjente me një përfundim ari 18k: Huawei Watch Ultimate Design. Jemi përballë një ore luksoze që është funksionale edhe për ata që e duan sportin.

Ora inteligjente, shpjegon Huawei, është pjesë e filozofisë së saj të re “Fashion Forward”, e cila dëshiron të orientojë gjithnjë e më shumë pajisjet e veta në botën e dizajnit falë estetikës së rafinuar, vëmendjes më të madhe ndaj përfundimit dhe teknologjisë mbi të cilën ato janë bazuar gjithmonë.

Siç thamë më lart, Huawei Watch Ultimate Design është bërë nga aliazh ari 18 karatësh, i përbërë nga një raport elementësh metalikë me një përqendrim ari prej 75%. Në kornizën e orës gjejmë gjashtë seksione të inkorporuara me dorë me teknologjinë e veshjes me ar: prodhuesi shpjegon se ky është një proces shumë i punuar me një kallëp qeramike të nxehtë. Shkalla e kornizës plastike është gjithashtu e veshur me ar dhe është marrë falë teknologjisë së veshjes PVD e cila, me një gdhendje lazer me tre kthesa në një nivel prej 5 mikronësh, lejoi që pjesa e jashtme të dekorohej me një efekt teksture sateni.

Rripi i Huawei Watch Ultimate Design është i rregullueshëm dhe i lehtë falë një mekanizmi mbyllës fluturash që përshtatet me kyçin e dorës falë 12 niveleve të rregullimit prej 1,45 mm. Në ekran gjejmë një numërues të zbukuruar me një hartë të botës në ngjyrë ari dhe një modul që tregon rrahjet e zemrës në kohë reale.

Huawei Watch Ultimate Design është i disponueshëm për blerje nga sot, 3 tetor 2023, në Itali në Dyqanin Huawei me çmimin 2999,90 €, me dërgesë të planifikuar për 11 tetor. Duke e blerë atë përpara datës 31 dhjetor 2023, ju do të merrni një zgjatje garancie njëvjeçare falas.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/10/03/huawei-watch-ultimate-design-eshte-ora-e-pare-inteligjente-18-karateshe/