GTA VI, harta do të jetë dyfishi i madhësisë së GTA V

Pritja për GTA VI po konsumon lojtarët që mezi presin të kapin kapitullin e ri të sagës të krijuar nga Rockstar Games. Për momentin, i vetmi informacion zyrtar ka të bëjë me trailerin e prezantuar dhjetorin e kaluar dhe që atëherë, të gjithë kemi pritur për më shumë detaje.

Për fat të mirë, ka zbulues që arrijnë të nxjerrin detaje nga disa burime pranë kompanisë. Siç doli nga një raport i ri, Rockstar Games është fokusuar në një aspekt që do të bëjë shumë lojtarë të lumtur.

Harta e Grand Theft Auto VI do të jetë e madhe, ndoshta më e madhja e krijuar ndonjëherë për një kapitull të sagës. Krahasimi me hartën GTA V lind spontanisht dhe në këtë mënyrë është e mundur të kuptohet renditja e madhësisë së saj.

GTA VI premton të jetë një lojë e madhe, ekspertët besojnë se harta do të jetë dy herë më e madhe se GTA V
Njoftuesit sugjerojnë se zona e Vice City dhe e shtetit të Leonidas do të jetë dyfishi i madhësisë së Los Santos dhe Blaine County. Kjo mospërfillje u lançua nga një komunitet që mbledh të gjitha informacionet e rrjedhura në titullin e Rockstar Games.

Bazuar në informacionin që ka dalë, duket se lojtarët e GTA VI do të jenë në gjendje të lëvizin rreth një harte prej 125 kilometrash katrorë. Krahasuar me Los Santos, kjo është një zonë 2.55 herë më e madhe, një rritje vërtet e jashtëzakonshme.

Një hartë e tillë e gjerë do të lejojë biome të ndryshme, duke respektuar dallimet gjeografike dhe natyraliste tipike të Floridës. Vice City është frymëzuar nga Miami, një qytet i ndërtuar mbi det me rrokaqiejt që ua lënë vendin plazheve dhe dallgëve të mëdha, duke krijuar një horizont unik.

Ne presim që zona bregdetare e GTA VI të frymëzohet nga Everglades, kënetat e Floridës. Do të ketë hapësira të mëdha detare dhe zona më malore, të cilat do t’i lejojnë zhvilluesit të mbushin pjesë të mëdha të hartës pa pasur nevojë të popullojnë të gjitha mjediset.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/04/19/gta-vi-harta-do-te-jete-dyfishi-i-madhesise-se-gta-v/