GTA 6, traileri: kemi një datë zyrtare

Edhe pak ditë dhe do të shohim (më në fund) publikimin e trailerit të parë për GTA 6. Sapo ka mbërritur konfirmimi, direkt nga faqja zyrtare dhe profilet e Rockstar Games, e cila ka caktuar datën e lansimit të martën 5 dhjetor. Më saktësisht, ai do të hyjë në internet në orën 9:00 të mëngjesit ET, kur këtu do të jetë ora 15:00.

Traileri i parë i GTA 6 ka një datë lëshimi
Do të jetë një mundësi e dobishme për të mësuar më shumë rreth Grand Theft Auto VI, një projekt që ka qenë në punë për një kohë të gjatë dhe ishte protagonist i një rrjedhjeje katastrofike vitet e fundit. Të dhënat e para në lidhje me lëshimin me shumë gjasa do të vijnë, kush e di nëse tashmë gjatë vitit 2024 apo më vonë.

Imazhi i zgjedhur për të shpallur nisjen e rimorkios vizaton siluetat e palmave dhe pulëbardhave në një sfond në ngjyrat e perëndimit të diellit. Është sigurisht një aluzion për vendosjen e lojës.

Për momentin, vetëm supozime edhe për temën e lojës. Është folur për futjen e një personazhi femër në mesin e atyre që mund të luhen, madje edhe një fëmijë, por padyshim pa konfirmim zyrtar. Qasja duhet të jetë e njëjtë si gjithmonë: një hartë e gjerë për t’u eksploruar në modalitetin e botës së hapur, misionet kryesore të fushatës të mbajtura së bashku nga një histori dhe sfida të shumta me shumë lojtarë që do të bëhen zemra rrahëse e përvojës në vitet në vijim.

Jemi të sigurt se puna e Rockstar është fokusuar në shfrytëzimin maksimal të potencialit të platformave të gjeneratës së ardhshme (PS5, Xbox Series

Vlen të nënvizohet se si shtëpia e softuerit ka përfshirë formulimin Trailer 1 në njoftimin e sotëm. Sipas të gjitha gjasave, do të jetë i pari i një serie të gjatë, me video të reja të publikuara rregullisht, me synimin për të rritur zhurmën (sikur të kishte ndonjë nevojë të mëtejshme) dhe për të ndihmuar lojtarët gjatë pritjes. Më shumë do të dimë së shpejti. Takimi, e përsërisim, është caktuar për të martën më 5 dhjetor në orën 15:00.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/12/01/gta-6-traileri-kemi-nje-date-zyrtare/